reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Pianka - ja mam czasami wrażenie, że mój mały jest częścią mojego ciała :confused2:. Nawet siku ze mną chodzi żebym tylko nie uciekła :confused2:. Mąż wiecznie poza domem, więc co by nie trzeba było załatwić to z małym. A ma to do siebie, że lubi uciekać to już w ogóle masakra.
No my w kinie byliśmy ostatni raz pół roku temu. Tylko byliśmy wtedy u moich rodziców. Oni problemu nie maja i małego nawet na tydzień by wzięli ;)

reklama
Smile_ moi teściowie też by najchętniej małą do siebie zabrali ale im akurat to ja jej dłużej niż godzinę nie zostawię ;D nie mówiąc że przez 13 m-cy widzieli ją 2 razy..

Neli29 dziękuję za życzenia :-)A co do gorzkiego smaku, to ja mam taki po luteinie.:-)
Królewna w pierwszej ciąży byłam tak dawno, że teraz wszystkie badania robię raz jeszcze. Nawet zapodziałam gdzieś wynik badania na grupę krwi i muszę jeszcze raz robić:zawstydzona/y:

Dziewczyny Wynik bety z dzisiaj to 773:) przedwczoraj było 395 wiec chyba rosnie prawidłowo:) więc teraz oby wizyta pokazała że ciąża tam gdzie trzeba, i spuszczę w końcu z siebie trochę powietrza, bo na razie zeyję na wdechu w wielkim stersie....

Julianka życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, zdrowia oraz jeszcze raz pieniędzy:)

Smile, u mnie to samo, wizytę w wc odbębniam albo z synem, albo muszę mieć rozwalone drzwi na całą szerokość, nie zdziwię się jak kiedyś będąc "w gościach" po prostu nie zamknę drzwi od wc bo mi w krew wchodzi załatwianie się z otwartymi :/ hehe

Witajcie kochane :) Strasznie dużo piszecie, na razie zwyczajnie nie jestem w stanie tego ogarnąć ;) Chciałabym pogratulować wszystkim kwietniowym mamusiom i życzyć spokojnych, cudownie przeżytych ciąż!!! :D

Ja ostatnio troszkę zeshizowałam - jak widać po suwaczku ciąża jest jeszcze bardzo młoda. Testy wykonałam w 31 i 32 dc i na obu ta druga kreseczka wypadła dość blado względem tej przy C. Dodatkowo w obu przypadkach druga kreska pojawiła się po około 1 min. Przestraszyłam się, a przy drugim testowaniu nawet popłakałam, bo byłam pewna, że z maleństwa nici. Dziś jednak poczytałam na wielu forach, że innym dziewczynom również przytrafiało się coś podobnego, a mimo to były w ciąży. Uspokoiłam się więc (przede wszystkim dla dobra mojego maluszka) i poczekam na pierwszą wizytę u lekarza. Cieszę się tą ciążą przeogromnie!!! :-)

Z moich objawów: typowo na @: bolące piersi, ale tylko przy dotyku i pobolewanie podbrzusza od czasu do czasu.

Julianka tylko że luteiny nie biorę zastanawiam się tylko czy to z winy ciąży czy wątroby bo już sama nie wiem ale póki co ratuje się cukierkami bo to na krótki czas pomaga:baffled:
ps. mam nadzieję że to tylko dziś :-(

Julianka : wszystkiego najlepszego !!:-)

mi jest dzisiaj nie dobrze okropnie! Teraz na chwilę przeszło i mam ochotę na fast fooda chociażby najmniejszego!!! :-D

reklama
Witajcie dziewczyny.
Czy ktoras z was niema juz przypadkiem bolow piersi. Mnie jakos juz przestaly tak bolec a do tego nie mam tak duzych mdlosci :confused::confused::confused:. Moze dlatego ze czesto jem i w sumie jestem na wodzie sokach warzywach owocach i rybach no i oczywiscie nabialach ( zreszta jak zawsze ).
Za to jak zjem cos czego nie lubie to dopiero mi sie zaczyna w zoladku i mam niesmak.
Gdyby nie ociazale podbrzusze czasami to bym myslal ze nie jestem w ciazy.
Zastanawiam sie czy to normalne bo jak czytam wasze posty to az mnie to przeraza a wizyte u lekarza mam dopiero po srodzie.

Do góry