reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam wieczornie,przed chwilą wróciłam z pracy i padam na nos.
Zakupiłam dzisiaj detektor tętna,i już nie mogę się doczekać jak przyślą.Nie czuję ruchów to może chociaż podsłucham serduszka mojego okruszka.
Super Was dziewczyny zobaczyć,w końcu jak czytam jakąś wypowiedź,to mogę sobię wyobrazić twarz.
Zmykam się kąpać
Spokojnej nocy i do jutra

reklama
Hej dziewuszki:-)Nie było mnie, bo siadł mi laptop kompletna porażka... Ale zauważyłam powstanie wątku zamkniętego!Tylko jak tam się dostać? buziaki

Ja tak tylko na chwilkę wpadłam bo muszę tłumaczyć jakiś durny tekst na jutro i jeszcze mam na rano zajęcia a tu taka pogoda, że się wstać wcale nie chce!!
Pooglądam sobie Was wszystkie na fb po kąpieli ale widzę, że wszystkie macie taaaaaaakie super zdjęcia ze ślubów aż Wam zazdroszczę bo ja tu chyba jedyna niezamężna haha :-p

Dobrej nocy w każdym razie dla Was i maluszków :-)

Witam się wieczorkiem,
ja to taki nocny marek i zawsze jak zasiadam do kompa, to aktywnośc na forum zerowa... no i czasem mnie coś omija:sorry:

Też jestem chętna na fb lub nk. Zapraszam:tak:

No a teraz wszyscy śpią.:dry:

aaa 19 ja tez
niezamezna!:D

pchla
super z ta joga!:) zazdroszcze!:)

dotkas moj bombel tez sie rusza codziennie po kilka razy i wydaje mi sie ze czesto o tych samych porach:))
kochana szkoda ze masz malo tych rzeczy..dla dzidziolka
ale zawsze mozna kupic uzywane ja jestem za!:) i kupilam juz wozek i inne duperele wlasnie uzywane;)
i jestem megaaaa zadowolona!! tak wogole ciebie chyba nie mam na fcb...?:)

mam juz chyba 4 mamusie kwietniowe na fcb!:) fajnie was zobaczyc dziewczyny!:))
jak ktoras chce mnie w znajomych prosze na priv:))

ja uciekam rano pobudka!:)buziole!

zapomnialam dodac ze moj synek polozyl dzis reke na moim brzuszku i dostal kopniaka od braciszka albo siostrzyczki:) hehe :-D:-D

ladies A faktycznie, nawet kiedys chyba o tym pisałaś :tak: Super z tym kopniaczkiem! Ja bym chciała, żeby M mógł poczuć ale ..Tośka na razie lekko kopie..
Nef ja tez zawsze pozno wiec nie jestes sama! :-p

ehhh ja nadal padnięta :p nie mam siły :p
ale jade dzis z mężem do szpitala ;p a potem do sklepu wózki podejrzeć, mój mąż juz chyba sie przekonał ze lepiej sie opłaca kupić nowy wózek 2w1 niż samą spacerówke :p z resztą to nie ma nic do gadania bo on tym wózkiem raz na rok bedzie jeździł hahah a ja musze mieć wygodny :D tzn. Lenka musi miec wygodny :D
dobrze teraz mam Majusie, moge ją poprzymierzać do wózków i ocenić czy jest siedzonko dobre :-D

a gardło jak mnei boli... a w nocy to sie obudziłam i myslał;am ze sie udusze bo taki miałam katar :p masakraaaaaa
jutro jeszcze do szpitala na to usg serduszka i mam nadzieje ze uda mi sie obczaić porodówke :D
chyba powinni udostępnić jakąś sale do obejrzenia ?:happy:

reklama
Do góry