reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Cześć dziewczyny!
Mam za sobą okropny dzień wymiotowałam prawie od ranna. A już się łudziłam, że to tylko złe wspomnienia ;(
Co do kojca(poduchy do spania) to ostatnio dostałam na moje urodziny od przyjaciółki ;) ona rodziła 2 lata temu i wiedziała co może mi się przydać. Mój M mówi, że ta poducha to jest jego zastępstwo bo jak wchodzi do wyrka to ja ją wyrzucam i przytulam się do żywej zabawki.
Margot co do bólów też takie miałam. Czasami po lewej, czasami po prawej stronie wczoraj byłam na wizycie i lekarz wszystko posprawdzał i powiedział, że macica się rozciąga. Pytał czy boli mnie dół brzucha i czy jak a miesiączkę bo takie objawy mogą świadczyć, że coś jest nie tak!
Mój malutki zdrowy ładnie rośnie, ale odwrócił się do nas pupą i nadal nie wiemy kto tam siedzi. :blink:

pscółka ja też piszę w pamiętniku do dziecka, tak samo pisałam do Amelci :tak::-)

ja tez chciałam cos takiego zrobic zeby dzieci miały pamiatke w formie prezetu na 18te urodziny ale pierwszym maluchem byłam tak przejeta ze tylko zdjecia zdjecia i opieka hehe i wymysliłam ze zrobimy drugiemu bobasowi takie same zdjecia jak miała mała w tych samych miejscach i w miare mozliwosci w tych samych pozach heheh i jakos to piknie oprawie cos wymysle :)

ja tez chciałam cos takiego zrobic zeby dzieci miały pamiatke w formie prezetu na 18te urodziny ale pierwszym maluchem byłam tak przejeta ze tylko zdjecia zdjecia i opieka hehe i wymysliłam ze zrobimy drugiemu bobasowi takie same zdjecia jak miała mała w tych samych miejscach i w miare mozliwosci w tych samych pozach heheh i jakos to piknie oprawie cos wymysle :)
fajny pomysł, u mnie będzie to nie możliwe, bo Amelcia pierwsze lata spędziła zupełnie gdzie indziej niż spędzi je drugie Maleństwo :tak::-)

mnie non stop boli brzuch i kluje albo boli pochwa ale to chyba normalne.. mam tak od poczatku ciazy a dzidzius w brzuszku szaleje usg spoko wiec to wszystko dlatego ze macica rosnie
teraz bardzo intensywnie

Czesc brzuchatki :)
Jak miło Was poczytać, nie było mnie dwa dni na forum a tu tyle do nadrabiania :) Miałam w zamiarze odpisać każdej, niestety po tak aktywnych waszych dwoch dniach jest to raczej nie możliwe
Mały nam się pochorował i maruda straszny nie dawał mamie ani chwili spokoju :/ a oprócz tego w najbliższym czasie czeka nas przeprowadzka aż jestem przerażona tym wszystkim.

Widzę że temat fb i nk jak ktoś chętny to zapraszam do wysłania na priv danych ja jestem i tu i tu.

reklama
:) jej dotkass właśnie spojrzałam na Twój suwaczek jutro już zaczniesz 20 tydzień kurcze kiedy ten czas zleciał :) pamiętam jak były pierwsze wizyty u lekarza pierwsze usg a tu już połowa na karku

Do góry