reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
white, zdołowana :-(, bo u nas z kasą teraz ciężko, nie ma tak jak z Ami, że szalałam i całą swoją pensję co m-c wydawałam na wyprawkę dla Amelci :-(

a moja Kropeczka zaczyna swoje codzienne wiercenie...już ma stałe pory :-)

Kurcze dziewczyny,muszę sobie chyba rozpiskę zrobić która z Was to która:biggrin2:

• biggrin.gif

Idę uśpić małą,kiepsko Nam chwilowo idzie,bo wygląda na średnio śpiącą,mimo że jej wmawiam że bardzo jej się spać chce.:biggrin2:
A ja mam bardzo dużo rzeczy,tyle że większość dla dziewczynki,mój M wynosił na strych pudła z za małymi ubrankami i naliczył 16 szt:-),pewnie coś znajdę dla chłopca,albo unisex.Mam USG 27 listopada,i wtedy pewnie mi potwierdzi(albo i nie)czy chłopiec.Ale w razie czego posprzedaję ubranka dla dziewczynki,i kupię dla chłopca:-)

Dzień dobry.

Dziś jakaś rekordowa produkcja więc pewnie zanim urodzę tego posta i przekopię się przez wszystko to noc mnie zastanie, a wy naprodukujecie kolejne 20 stron ;-)

U nas nadal chorobowo i kaszląco bardzo...wczoraj oglądąło mnie i małą 2 lekarzy i ta cholera co nas męczy w gardle się ulokowała i na szczęście drogi oddechowe czyste, ale kaszlamy koszmarnie:dry:

Dorotka- aleś miała dziś senne przygody:-D ja ostatnio pół nocy nie śpie bo się duszę od kaszlu więc snów nie pamiętam:zawstydzona/y:

yoohoosek
- ankzoc dobrze Ci napisała o tym USG- 3D to opcja dodatkowa którą ma taki sprzęt wyskiej jakości i ta 'zabawa' jest w pakiecie po prostu jako bajer do badania. Najważniejsza jest ocena wszystkich organów maluszka.

Notka- ja też mam Julisiowy pasek z rączki po porodzie i karteczkę ze szpitala, testy ciążowe i takie tam.

Pamiętnik- w pierwszej ciąży pisąłam, teraz też zaczęłam, ale jakoś zdechło...nie wime czemu...w sumie ciągle myślę żeby zacząć...może włąśnie teraz w połowie znowu będę pisać ;)

ladies- jedzenie łożyska?! OMG!!!:szok: bleee:szok:

królewnazmarcepana- zdrówka! I łącze się w bólu. Też nie amma siły na kompa a potem mam po kilku h 20 stron nadrabiania.

Pchełka- ja na pewno na sesję ciążową się nie wybieram. Za droga przyjemność dla mnie- wybrałam usg szczegółowe zamiast. Niemniej na pewno M porobi mi fotki przed porodem jak za pierwszym razem :tak:

Ja też jestem za tym żeby na zamkniętym wątku zrobić liste z danymi naszymi i numerami telefonów- przydadza się nie tylko na fb ale jak będziemy rodzić żeby dawać znac na bierząco co i jak :biggrin2:

Tymczasem czas na obiadek :tak:

mamakruszynki, no to ja takich malusich mam więcej niż 16 szt, ale tych dla dziewczynek to więcej niż uniseksów, wydawało mi się, że mam zwyczajnie ich więcej :zawstydzona/y: cóż jak wyjdzie, że chłopak to też będę musiała sprzedać i kupić coś bardziej męskiego ;-)

Ella, zdrówka :-)

a powiedzcie mi te, które już znają płeć, czy te wyliczenia z wieku krwi co Wam robiłam się sprawdziły czy nie?

haha ogladam te Wasze zdjecia i az mnie bąbel zaczal kopac po prawej z wrazenia :-D:-D

a moze z glodu :-p
w koncu wymyslilam obiad :-) serek wiejski z wkrojonym pomidorem, a do tego chlebek z maslem - mniam :D (ehh nie chce mi sie wybitnie gotowac... ).

Ktoś coś tu wspominał o słabej pamięci...? :-D ja nie pamiętam na którą mam jutro wizyte u gin... miałam zadzwonić, ale też mi z głowy wyleciało hehehh :-)

reklama
Do góry