reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
white ja właśnie też nie lubię 'wysoko' spać, mam dyskopatię i ogólnie problemy z odcinkiem szyjnym kręgosłupa i dotychczas spałam na poduszce ortopedycznej (takiej wyprofilowanej). Ta z mootherhood jest fajna bo nie jest gruba, choć tak się zastanawiam czy nie jest trochę 'uklepana' bo ją dostałam od szwagierki..... Podobno jak już się ma brzuszek to jest super, bo bardzo odciąża kręgosłup.

pchełka ja właśnie też planuję albo od następnego tyg albo za dwa tyg zacząć chodzić na jogę. Teraz cierpię, bo ja zawsze, joga, pilates, bpu, basen, a teraz od tych czterech miesięcy nic i czuję ja się sypię....

white orchid_jak ty pieknie wygladalas w Dniu Slubu!!!!!!!!!!

ja juz lekko nie wiem kto jest kto, chyba musze na spokojnie was poogladac:))))

ekhm dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

ja tu sie miotam i nie wiem co robic, bo w brzuszku burczy i trzeba by poszukac obiadu w lodowce, a tu tyle do ogladania :-D

yoohoosek noo to brzmi zachecajaco... jak mi juz niewygodnie bedzie spac opierajac sie na meskiej klacie męza mego udam sie po ta poduche :-)

zabierzcie ode mnie ptasie mleczko.../
ja chętnie bym Ci zabrała i sama je zjadła :-D

:-D no już załozyłam fb heee w domu powrzucam zdjęcia i się będziemy integrować :happy2: jak ktos chce to na pw podam dane
poproszę :tak:

dotkass to ja do Ciebie przyjadę żebyś mi zrobiła sesję :p
nie ma problemu...zapraszam, ba nawet z noclegiem ;-):-p:-)

a ja już przejżałam, rzeczy i jestem w :szok: i zdołowana, bo tych najmniejszych ciuszków mam nie wiele :-( a jak już mam to większość typowo dziewczęcych, z takich uniseksów to mam może z 5 sztuk :dry: mam niby jeszcze ze dwa pudła do przejrzenia, ale tam to raczej już większe i skarpetki, buciki itp., tak więc nie mam wyboru muszę nosić pod serduchem dziewczynkę ;-):-D

a ja już przejżałam, rzeczy i jestem w :szok: i zdołowana, bo tych najmniejszych ciuszków mam nie wiele :-( a jak już mam to większość typowo dziewczęcych, z takich uniseksów to mam może z 5 sztuk :dry: mam niby jeszcze ze dwa pudła do przejrzenia, ale tam to raczej już większe i skarpetki, buciki itp., tak więc nie mam wyboru muszę nosić pod serduchem dziewczynkę ;-):-D

zdolowana?!:-)
to moze Cie pociesze, bo ja mam wielkie NIC :-D

reklama
Do góry