reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Wpadam do Was na chwilkę,powiedzieć dzień dobry i jednocześnie dobranoc.Dzisiaj jakoś nie miałam czasu Was podczytać a tym bardziej nic napisać.
Chciałabym już tak porządnie czuć ruchy,wtedy bym wiedziała że maluszek mieszka w brzuszku:-)
Idę się kąpać i spać,padnięta jestem.
Dobranoc

A ja wróciłam już dawno ale byłam głodna..chyba zaczyna się faza pożeracza bo co chwilę myślę sobie tylko "co ja bym zjadła" :-D
ankzoc Już zaprosiłam :tak:
Dotkas a nie huba buba..ja też chcę taką...
Kruczka Super..zazdroszczę wycieczki szczególnie jak będzie u nas tak zimno okropnie :-(
tiramissu Witaj! Ale super, ja to sobie dopiero pojadę z dzidzią we wrześniu jak pozdaję egzaminy :-(

Chciałam się pochwalić (bo nie pamiętam czy już to robiłam :-(), że poczułam jak moje dziecko się wierci..i dostaję takie "mini kopniaczki" z lewej strony brzucha ..dzisiaj chyba był najmnocniejszy bo Tośka była w brzuchu głodna a matka tylko jej śniadanie i kilka wafelków dała haha :-)

Dobrej nocy mamuśki !! :tak:

hej :p my jakoś dziwnie wczesnie dzis na nogach o 8 ;OO :D:D

ogólnie powiem wam ze dostałam uczulenia na twarzy od uwaga femibionu natal !!! w zeszłym tygodniu zaczełam brać te nowe witaminy, bo myslałam ze będe miec troche łądniejsze włosy po nich a tu dupa :p pojawiły mi sie takie czerwone plamki na twarzy, nawet mąż mówi ze na coś mam uczulenie, no i ja juz nawet kupiłam sobie krem AA do twarzy bo myslałam ze to od jakiegoś kosmetyku, to makijażu tez AA ciągle używam i nic mi nie było, więc jedynym nowym składnikiem są witaminy ! i one są jeszcze z tym DHA wiec chyba od tego bo nic innego nie ma czego bym wczesniej nie próbowała ;[

aa my dzis wizyta wreszice :D ale dopiero na 18.30 :D
a jutro jedziemy w siną dal z wieliczki :p a co sie bedizemy nudzic :p

witam Was kochane,

krolewna
kciuki za wizytę

my jutro jedziemy do Warszawy i będziemy odiwedzać groby naszych bliskich :tak: pewnie mniej mnie będzie przez weekend, ale podejrzewam, że ogólnie wszystkich będzie mniej :tak:

aaaa, gratuluję kopniaczków, cudowne uczucie, co? :tak::-)

no nic ja spadam jak narazie się umyć, ubrać, śniadanko zjeść, pranie włączyć...jutro muszę się pakować :-)

miłego dnia

o rany tez musze pranie puścic ;/;/

a my wczoraj bylismy w pepco po rajstopy dla Mai :szok: i coś mnie trafi bo nie kupiłam, na dziale dla niemowlaków 80-86 na Maje za małe, na dziale dla starszaków 92 rozmiar za wielki ;/
ale kupiłam jej kilka bluzek i taką tunike-sukienke
co prawda z dość cienkiego materiału, ale i tak pod kurtke jeszcze sweterek zakładamy to moze byc :D a ceny :D za 6 rzeczy 50 zł zaplaciłam ;p
a ile tam dzidziusiowych rzeczy było :D

reklama
tez sie witam z rana :-)
rowniez gratuluje kopniaczkow :-) ja tez cos tam czuje, ale bardzo rzadko.... tylko ze z prawej strony bardziej :-)
jest kolejny przesad, jezeli z lewej strony poczulysmy pierwsze ruchy to bedzie chlopiec, a jak z prawej to dziewczynka :-)

Do góry