reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

tez sie witam z rana :-)
rowniez gratuluje kopniaczkow :-) ja tez cos tam czuje, ale bardzo rzadko.... tylko ze z prawej strony bardziej :-)
jest kolejny przesad, jezeli z lewej strony poczulysmy pierwsze ruchy to bedzie chlopiec, a jak z prawej to dziewczynka :-)

to ja obale kolejny przesąd bo i z Mają i teraz czułam pierwsze ruchy z lewej strony :D heheheh :D
a teraz tez ponoć dziewczyna ma byc :p

reklama
a ja poczułam pierwsze ruchy po środku :-p

Dzisiaj wyruszamy w podróż na Podlasie, jedziemy do teściów na 2 dni. Udało mi się wytargować tylko 2 dni, bo miały być 4, ale nie wytrzymam tam aż tyle czasu.... Niby teściowa dobra kobieta, ale kilkudniowa wizyta u nich już mnie zaczyna męczyć :-(

Królewna myslisz, ze to od femibionu? Ja tez biore i mam tez krostki na policzkach, ale nawet nie pomyslalam, ze to moze byc cos wspolnego... Makarony i owoce tez u mnie kroluja, chociaz te makarony to staram sie ograniczac, zeby boczki mi sie nie wylały na amen ;)

Królewna myslisz, ze to od femibionu? Ja tez biore i mam tez krostki na policzkach, ale nawet nie pomyslalam, ze to moze byc cos wspolnego... Makarony i owoce tez u mnie kroluja, chociaz te makarony to staram sie ograniczac, zeby boczki mi sie nie wylały na amen ;)

myśle, że tak, u mnie to jedyna nowa rzecz jaka pojawiła sie ostatnio,
ja mam takie plamy na policzkach, na początku były małe punkty, teraz mam takie placki jakby poparzone.. nie wiem jak to złagodzic ;/
ja ogólnie mam alergie pokarmowe, a tam jest DHA, niby piszą na necie ze bardzo żadko jest uczulenie bo jakby te skłądniki w DHA co powodują uczulenie na ryby to prawie zanikają ale jednak moze sie to zdarzyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rowniez gratuluje kopniaczkow :-) ja tez cos tam czuje, ale bardzo rzadko.... tylko ze z prawej strony bardziej :-)
jest kolejny przesad, jezeli z lewej strony poczulysmy pierwsze ruchy to bedzie chlopiec, a jak z prawej to dziewczynka :-)
ja z Ami poczyłam z prawej więc się zgodziło, teraz też pierwsze kopniaczki, ruchy poczułam z prawej i to w dzień naszej rocznicy ślubu, zobaczymy czy się sprawdzi ;-):tak:

Kruczka, udanego pobytu u teściowej, oby szybko i spokojnie minął ;-):-D

Dzień dobry!!
Ja właśnie jem śniadanko :) Umówiłam się dziś z paroma osobami, więc pewnie nie będzie mnie cały dzień.
My na szczęście zostajemy na miejscu (mamy tu parę grobów i w Krakowie), zawsze boimy się korków i tłoków na drogach więc nie jeździmy. Heh więc pewnie będę tu sama do siebie w długi weekend pisać ;-)

Hmmmm ja to nie wiem, zawsze jak czuje jakieś smyranie to tak bardziej po środku :-)

Witam się po paru dniach nieobecności!
Wyleżałam w domu parę dni jest już lepiej ale jeszcze jestem chora. Niestety musiałam wracać do pracy;(. Od paru dni boli mnie brzuch trochę się martwię (może to przez przeziębienie) ale tłumacze sobie te bóle rozciągającą się macicą. Dzieciątka w ogóle nie czuje. Wrócił mi apetyt i zaczęłam normalnie jeść tzn obiad i kolacje.Chyba w tym roku dam sobie spokój ze sprzątaniem grobów pełno śniegu na cmentarzu ... najgorsze to gadanie ludzi będzie że nie chciało się posprzątać ale mam to gdzieś u nas na wsi pełno tych starych dewotek.
Myszka ciesze sie, że już podzrowiałas!!
Paulinka pochwal sie suknią chętnie zobaczymy;)
Miłego dnia !

hmm u mnie pierwszy delikatny ruch z lewej strony...no ciekawe ciekawe...
dzisiaj wizyta to moze podpytam panią doktor czy cos tam już widać ;-)

a ja dzisiaj z samego rana pojechałam wymienić opony na zimowe :-)
no i miasto obskoczyłam...szał pał od rana.

Miłego dnia :-)

reklama
Shy zdrówka

yoohoosek, my jedziemy do Wawy, a biorąc pod uwagę, że "Warszawa" (czyt. ponad 60% to przyjezdni w tej chwili to nie dość, że będzie gdzie zaparkować, to na dodatek nie grożą nam korki, bo my jedziemy ze wsi do miasta, a "miasto" wraca do siebie na wieś, a w drodze powrotnej, my jedziemy na wieś, a "wieś" wraca do miasta ;-):tak: ...powiem Wam, że w Warszawie to co się dzieje w weekendy, święta to najbardziej pokazuje jak niewielu Warszawiaków pozostało w stolicy, a jak wielu jest przyjezdnych

Do góry