reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja na cmentarze do pobliskich miejscowości pojadę w sobotę albo w niedziele. nie będę się jutro pchała bo szkoda moich nerwów.

Jutro pójdę tutaj do nas do najbliższych.

reklama
Dzień dobry,jak tam wasze humorki?
Ja dzisiaj o 6 rano ściągnęłam firanki i wrzuciłam do pralki,tak mnie już wkurzały,już sobie pięknie wiszą i schną,takie bielutkie.
yohoosek nic się nie przejmuj,będziemy do siebie wspólnie pisać,bo my też nigdzie nie wyjeżdżamy,część grobów już mamy za sobą,a część w przyszłym tygodniu.Nie jeżdżę nigdy 1 listopada,bo ludzie mają wtedy obłęd w oczach,i nie patrzą na drogę.

Dziewczynki gratuluje kopniaczków,mnie się wydawało że coś czuję,ale od kilku dni totalna cisza.Pewnie lada dzień się doczekam,i to z nawiązkę:-)

Dotkass jest dokładnie tak jak mówisz. W Warszawie już niewielu jest rodowitych warszawiaków. Sama wyjeżdżam z miasta ze względu na męża, bo on jest przyjezdny. Ja mam wszystkie groby w Warszawie, ale moje będziemy obchodzić dopiero w weekend. Nie wiem czemu, ale jakoś lubię to święto, zawsze mi się dobrze kojarzyło :blink:

Dotkass jest dokładnie tak jak mówisz. W Warszawie już niewielu jest rodowitych warszawiaków. Sama wyjeżdżam z miasta ze względu na męża, bo on jest przyjezdny. Ja mam wszystkie groby w Warszawie, ale moje będziemy obchodzić dopiero w weekend. Nie wiem czemu, ale jakoś lubię to święto, zawsze mi się dobrze kojarzyło :blink:
oj ja też, zawsze na Bródno jak jeździmy to pańska skórka musi być kupiona i zjedzona, sklejona mordka :-D a na Powązki zawsze jeździmy wieczorem bo tak pięknie się tam znicze palą i taki cudny klimat jest

heh też zawsze pańską skórkę muszę kupić i obwarzanki :-)
ja mam całą rodzinę na cmentarzu na Wólce Węglowej, ale na Powązki i tak jeżdżę co rok z siostrą, bo uwielbiamy ten klimat i te stare groby :)

pańska skórka być musi, ale w tym roku chyba jej nie zjem. Odrzuciło mnie od słodyczy jakieś 2 miesiące temu, nie tykam nic co ma dużo cukru, ja - która pochłaniałam czekoladę kilogramami!! :-) bardzo mnie to cieszy :tak:

reklama
Witajcie dziewczynki
Wy to zawsze tak wcześni jesteście a ja dopiero wstałam :rofl2: tzn. już po śniadaniu. Długo w nocy nie umiem usnąć zawsze koło 1 dopiero zasypiam i potem śpię do 9 albo 10.
Ja pierwsze ruchy poczułam z prawej strony i w sumie ma być Natalka ale jakoś nie wierze w te wszystkie przesądy :laugh2: Chociaż.....: Confused:

Do góry