reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Wróciłam!!!!!!!!:-D
My po wizycie, opisałam na osobnym wątku! Było dziś pięknie w Warszawie tylko zimo okropnie a ja jestem ciepłolubna więc zmarzłam troszkę :-(

Uśmiałam się z tych Waszych historii cytrusik, yoohoosek, krolewna :-D U mnie pewnie będzie to samo bo jak się ostatnio zapytałam mojego M : co zabierzesz do szpitala jak zacznę rodzić? ..odpowiedział: NOSIDEŁKO..ech :-p
Dotkas Haha u mnie się zgadza ten dowcip o praniu, zawsze mu wszystko posprzątam a on mówi "ale co Ty robisz, to jest czyste można w tym chodzić jeszcze" :-p

Dziękujemy za kciuki!! Udało się!!

Cześć :) jak zwykle nie mam szans nadrobić.. :/ ;)
mój K w zasadzie miał wszystko przygotowane ale i ja perfekcyjnie spakowałam torbę pomimo że pakowałam jak miałam skurcze co 5 min i to po ciemku żeby męża nie obudzić bo z m-c mi przypominał o spakowaniu ale ja nigdy nie miałam na to czasu..:-pjedyne co to jak poprosiłam żeby mi nakładki laktacyjne aventu kupił to przywiózł mi wkładki laktacyjne do stanika...
zonqa u mnie też nic nie cieknie, w pierwszej ciąży siara pojawiła się u mnie ok 30 tyg:tak:ale (.)(.) bolą i urosły..
co do kulinarnych zachcianek u mnie królują lody wszelkiego rodzaju i kwaśne pomarańcze:-)

ja torbe miałam spakowaną prawei na tip top z miesiąc wczesniej jak zaczełam czytac o porodach przed terminem i sie wystrachałam.

miałam chyba wszystko - nawet Lewatywe taką kupioną w aptece - ale oczywiscie w dali mi szpitalną a ta mi stoi do dzis juz przeterminowana:-D

A co do cycuchów - to tez nic i poprzednio tez nic nie było.

W sumie to sie zatrzymało, bo jeszcze przed ciązą cos tam miałam przy ściśnięciu - karmiłam 2 lata i nadal po roku prawie cos sie pojawiało - a teraz własnie sie wstrzymało:-p

a jesli o ich wzrost chodzi - to tyci tyci tylko - jak A było tak jest :-:)-D

normalnie zafarbowałam se włosy bo juz odrosty prosiły sie o pomstę do nieba wygladałam jak star baba :) heheh nie chce zeby mnie kojarzyli z powiedzeniem ze wiekszosc kobiet nie dba o siebie w ciazy ...wiec wzielam se to do serca lubie sie podobac chodzby sama sobie :)

a co do pomaranczy mi lekarz zakazał jesc cytrusów b one wspomagaja wymioty ...

co do cycusiów...u mnie tez chyba z rozmair wyzej a co do zawartosci to ja po mojej małej nie brałam zadnych tabletek na zatrzymacie laktacji...wiec cos tam sie saczy cały czas...

Ostatnia edycja:
aisak tego o cytrusach nie słyszałam :/ na szczęście u mnie nic takiego się nie dzieje więc opycham się pomarańczami do woli na przemian z grejpfrutami :-) chociaż nie, jak patrzę jak moja córa z zacięciem wcina cytrynę to faktycznie trochę mnie odrzuca..:-p:-D

reklama
Do góry