reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny :-)

u mnie dzisiaj humor lepszy. Na szczęście w nocy dziura po zębie bardzo we znaki nie dała. Jak się obudziłam to robiłam zimny okład i zasypiałam także nie najgorzej. Dzisiaj trochę jeszcze boli. Ale mówiłam że damy radę hihih :-D

Ja się dzisiaj biorę za sprzątanie pokoju Młodego muszę posegregować zabawki, okno umyć...nowa firanka...Troszkę się odmieni :-)

cytrusik ja z zaciekawieniem szukam co też takiego wspaniałego wygrałaś no i...padłam :-D:-D gratulacje :biggrin2:

Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Witajcie kochane :-) Dziś mam nieco luźniejszy dzień w pracy, mogę więc do Was na spokojnie zajrzeć i coś naskrobać. Mamy dziś z mężem małe święto i spędzimy popołudnie w kinie i na jakimś pysznym jedzonku :tak: Strasznie się z tego cieszę, bo ostatnio oboje byliśmy dość zabiegani, taka wspólna chwila tylko dla nas zdecydowanie się przyda!

moncia w pierwszej ciąży od zgagi ratowały mnie migdały :) a teraz widziałam prostą metodę na zgagę i o dziwo na razie działa, a mianowicie na dole szyi gdzie schodzą się obojczyki masz takie zagłębienie dość mocno wciskasz tam palec wskazujący i kciuk i maksymalnie rozciągasz palce ( jak byś chciała rozszerzyć tą dziurę) i po chwili zgaga mija nie wiem od czego zależy ale kiedys pokazywali w tv w programie o medycynie naturalnej.

Dziękuje bardzo i napewno wypróbuję... :-)

A ja, tak tylko na chwileczkę, co by wam dzień dobry powiedzieć i miłego dnia życzyć... :-) Zaraz do miasta się wybieram bo mam kilka spraw do załatwienia w urzędach brrr :baffled: ale później może poprawie sobie humor bo do fryzjera się wybieram i może na małe zakupki... ;-) Zajrzę do was po południu... :-)

Hello Kochane brzuchatki;)
Mi od paru dni nic się nie chce... źle się czuje .. do pracy muszę chodzić jeszcze do końca roku ogólnie jakaś masakra. Nie potrafię się cieszyć z tego co mam.. być może dlatego że mój jest ale tak jakby go nie było. Nie rozumie tego jak można spać po pracy leżeć... boli go to ze nie ma podszykowane jak zawsze.Dzisiaj mam wizytę kontrolną muszę wspomnieć gince o tych zatwardzeniach żeby mi cos dała kazała tylko domowe sposoby ale nie pomagają.Dobra dosyć marudzenia.
Myślałam także żeby pójść do fryzjera i zrobić jakiś kolor ale na zimę ?? jak będę miała czapkę... sama nie wiem
Pozdrawiam Was i ciesze się ze u was ok;)

Cześć
Ja jak zwykle tylko w biegu, przed wyjściem na zajęcia.

Shy chyba czas na wspólną kawę, bo powiem Ci, że rozumiem Cię doskonale. Ja może w P. mam wsparcie, ale poza nim zostałam sama, ze mnie zwierz raczej towarzyski, a tu chyba znajomi przestraszyli się mojej ciąży. Wśród lubelskich zanjomych pierwsza będę mamą i oni chyba myślą, że można się "tym" zarazić. Więc jakoś wszyscy zaczeli się odwracać, a ja przez to wszystko nie mam sił cieszyć się tym co mam.

Dotkass dziękuję za życzenia weny, tak spłodziłam całe 4 strony inżynierki, ale zawsze to 4 strony mniej.;-)

Wiecie co dziewczynki obserwuję na forum jakąś jesienną depresję, niby ogólnie jest dobrze, ale jakoś mniej piszemy, dopada nas zmęczenie... No cóż byle do wiosny :-)

Miłego dnia, u mnie słonko wychodzi to i Wam tego życzę!

Witam się środowo ;-)

ja dzisiaj robię sobie dzień w domu, na szczęście mam możliwość pracować w domu, poza tym zamierzam się pouczyć :-(. Ja do czerwca muszę napisać kolejną magisterkę i trochę mnie też to boli, wezmę się za to w styczniu i mam nadzieję, że w 3 miesiące się wyrobię, żeby mieć z głowy. :tak: ale generalnie na samą myśl, że będę musiała usiąść i napisać coś, co nikomu do niczego się nie przyda nigdy, to zniechęca mnie to ;-)
Paulina_ też lubię ludzi, my powiedzieliśmy na weekendzie znajomym o fasolce, zobaczymy czy będą chcieli się z nami spotykać nadal ;-) na szczęście zostają jeszcze 2 pary z dziećmi wśród znajomych;-)

dziewczyny, miłego i owocnego dnia :) nie dajmy się jesiennej chandrze :)

Witajcie Kochane:)))
U mnie brak jesiennej depresji, za to dzialam choc zasypiam standardowo po 9:) Ja postanowilam pracowac do konca grudnia, przeszlam na pol etatu wiec chyba nie bedzie tak zle (choc musze dojezdzac spory kawal..).

Dzis moj R ma imieniny i kupilam mu piekne bambusowe deseczki do kuchni, bo lubi gotowac i uwielbia takie kuchenne drobiazgi....nioslam je z miasta, zmachalam sie, oczywiscie myslalam dwie godziny nad nimi....I sluchajcie, ogladam je wczoraj i mowie do R: Ale fajne te deseczki, takie bambusowe, fajne i ...zlamalam jedna w pol:>:szok:

Wczoraj przyszla do mnie mustela na rozstepy i powiem, ze doskonale nawilza. Do tej pory mialam bio-oil, ktora tez nie jest najtansza i ajkies dwa kremiki, ale ten powiem-rewelacja-uwielbiam go:) Ide zaraz sie wysmarowac, wziac kapiel (ha!Zakupilam rekawice do masazu) robie sobie pedicure i maluje paznokcie...moze na pomarancz?:)

Mam tylko nadzieje, ze wszystko ok z malenstwem, bo wydaje mi sie ze 2 tygodnie temu czesciej czulam jakies mrowienia czy babelki a teraz praktycznie wogole...za to zaczyna chyba rozrastac mi sie brzuszek bo leciutko pobolewa czasami...A w ogole jak wy wyczuwacie te macice, ze macie kolo pepka? Ja dotykam i nie wiem gdzie jest dokladnie...

Milego dnia Kochane:)

Paulina, eeeeee tam depresja....glowy nas bola :-(
mnie np wczoraj az tak bardzo ze myslalam ze bede plakac i wymiotowac..... caly dzien sie meczylam a wystarczylo wziac apap....po 20 min przeszlo, ale bylam tak wykonczona tym bolem ze usnelam czytajac dziecku bajke na dobranoc

cytrusik, wow! ;-) :cool2: ale i rak gratuluje, widac ze dobry los sie kreci wokol Ciebie :-)

Dotkass, nowy avatar widze i w podpisach nowe fotki Twych dzieci :-) super!

lenka, no to ufff z ta toxo...UFF !!! ciesze sie bardzo ze ok!

Ella1, co tak rzadko zagladasz?? :-(

ankzoc, i znow Cie musze szukac??? :-( hop hop!!!

dobrego dnia dziewczeta i slonecznego !!!! w Wawie chlodniej, ale sloneeeecznie :-) :-)

witam

ja dziś pierwszy raz skrobałam szyby w samochodzie. Z młodym lepiej i szykujemy się powoli do jego 3 urodzin w przedszkolu.
Ja już po wizycie ale o tym na odpowiednim wątku. Później pochodziłam trochę po sklepach ale maleństwo jest uparciuchem i nie wiem co mam kupować. Bo po Fifie mam ciuszki w neutralnych kolorach więc teraz mam ochotę na kolory pod płeć.

Pozdrawiam z mroźnej ale słonecznej Kobyłki

reklama
Melduję się, że żyję i to całkiem dobrze. Ostatnio jestem na odwyku komputerowym bo ile można siedzieć. Mam ambitny plan nie siedzieć przy komputerze więcej niż 1h dziennie.

Pozdrawiam Was wszystkie

Do góry