reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

aaaa19 apap możesz wziąć albo posmarować czoło amolem.

lenka21* super wieści :tak:

a ja wróciłam od dentysty...oczywiście okazało się ze mam wielkie i krzywe korzenie i powinnam mieć zęba usuwanego chirurgicznie. Oj ale mnei wytarmosił masakra :/ juz dawno powinnam z tym żebem zrobić.
teraz przestaje działać zneiczulenie i juz wiem ze bedzie cieżka noc. Ale damy radę :-D

Miłego wieczorku dziewczyny!!

reklama
pscółka Haha chyba ojcom to trzeba na pamięć coś kupować :-p Tacy "zakręceni" ..mój to i okularów i telefonu z domu zapomina
teva Ale CI dobrze, mojego M o 5 min drapania po plecach sie nie moge doprosić :-p
Dotkas Powiem Ci, że chyba mnie wspomogłaś myślami bo troszkę się sprawy naprostowały i był to tylko "mini" kryzys a teraz będzie już dobrze..będę o mojego chłopa dbać bo zasługuje :-p
cytrusik Haha ale mnie rozbawiłaś , no ale tak czy siak gratuluje wygranej bo grosz do grosza :-p Ja kiedyś wygrałam X lat temu konkurs dla dzieci w Gazecie Wyborczej- kubek i książeczkę haha
lenka Gratuluję,cudowne wieści!! ;-)
klaudia O nie..dentysta i ortodonta to moi najwięksi wrogowie! Ja miałam usuwane 2 zęby mądrości pod narkozą :no:
My uciekamy bo spałam bardzo krótko zeszłej nocy a jutro przed zajęciami muszę jeszcze iść na pobranie krwi :-(
Życzę Wam dobrej nocy!

Yoohoosek ja chodzę do dr.Kopeckiej do LUX MED na ul.Mechoffera,czy jest dobrą lekarką to nie wiem,puki co jestem zadowolona.Od razu dała mi L4,a to było dla mnie ważne,bo ja nie chciałam małej zostawić z opiekunką.
mm współczuje przeżyć,ale najważniejsze że wszystko jest już dobrze,i tak ma być do końca ciąży
lenka cieszę się bardzo że już jest wszystko tak jak ma być.
cytrusik gratuluje wygranej:-)prawie jak wycieczka za 18 tys:-):-)
klaudia011 ja też ostatnio miałam przejścia z zębami,współczuje.Za tydzień czeka mnie leczenie kanałowe,i aż mnie ciarki przechodzą.Zażyj sobie apap,ja byłam tydzień temu i podał mi znieczulenie miejscowe,i kazał zażyć po wyjściu apap,powiedział że nie ma to wpływu na dziecko.

Dziewczynki idę się wykąpać,i położyć,liczę że mój zapracowany dzisiaj mężul do mnie niebawem dołączy.
Spokojnej nocki brzuchatki:)

witam się wieczorkiem
przeraźliwego mam dzisiaj lenia, nie wiem czy jakoś podświadomie trzymam się przykazu gina, że mam odpoczywać, bo coś tam po południu podsypiałam i ogólnie dętka jestem.
Grunt, że moje plamienie wygląda na jednorazowy skrzepik i wsio. Nie było tzw. żywej krwi, a teraz czysto, więc uspokojona chyba pójdę wczeniej spać.

dużo dziewczyn ostatnio narzeka na ból głowy, ja ostatnio przetestowąłam sposób mojej mamy i ze zdziwieniem stwierdziłam, że działa. A łepetynka bolała mnie wieczorem i nadal rano, więc nie zapowiadało to samoistnego ustąpienia.

A więc uwaga, sposób na ból głowy:
UMYCIE WŁOSÓW:-D
serio, a ja zawsze myję głową w dół nad wanną, bo się wtedy lepiej rozczesuje, a mam długie włosy.
I nie wiem czy to chodzi o lepsze ukrwienie głowy po opuszczeniu w dół czy o masaż wodą, ale zadziałało:tak:

cytrusik nono, kolejny carrefourowy zwycięzca, gratki:-D
chyba też się przejdę, przydałby się rabacik na masło, bo ja masłożerca jestem;-)

mm współczuje, ale najważniejsze pozytywne myślenie i tego się trzeba trzymac do końca ciąży :)

lenka super same dobre wieści

cytrusik wow ale szczęściara z ciebie to szalej na zakupach ;) :-p

Kurcze dzisiaj chyba przez pogodę mam jakiegoś mega doła nic mi się nie chce i ciągle same czarne myśli mnie nachodzą. Mam nadzieję że jutro już będzie ok.

Buziaczki dla każdej i miłej nocki :)

Mi od wczoraj dokucza koszmarny ból głowy, ale myślę że to jest związane ze skokami ciśnienia...:zawstydzona/y: Niestety umycie głowy nie przyniosło ulgi...:no: Poza tym dokucza mi też zgaga i chyba będę musiała sięgnąć po jakieś leki(chociaż bardzo ich nie lubię) ale picie mleka już nie pomaga...

mm, odpoczywaj... Wszystko będzie dobrze! Ja będąc w pierwszej ciąży w 6 miesiącu miałam bardzo duży krwotok,lekarze podejrzewali przodujące łożysko ale się nie potwierdziło, na dodatek dostałam bóli porodowych i strasznie się bałam... Jednak lekarzom udało się to opanować i w sumie nie znaleźli przyczyny tych problemów... W szpitalu leżałam miesiąc, ale urodziłam zdrową córcię... :-)

Lenka, bardzo się cieszę!

Klaudia, spokojnej nocy życzę... Też czeka mnie wizyta u dentysty, a dla mnie to prawdziwy horror, brrr :crazy:

Cytrusik, gratulacje... :-D Mi też ostatnio udało się znaleźć w proszku do prania calutkie 2 zylki ;-):tak:

A ja uciekam i mam nadzieję że się wyśpię , bo jutro od rana będę urzędy szturmować, a na to to trzeba mieć siły że ho ho :-):tak: Miłej i spokojnej nocki dla wszystkich... :happy:

moncia w pierwszej ciąży od zgagi ratowały mnie migdały :) a teraz widziałam prostą metodę na zgagę i o dziwo na razie działa, a mianowicie na dole szyi gdzie schodzą się obojczyki masz takie zagłębienie dość mocno wciskasz tam palec wskazujący i kciuk i maksymalnie rozciągasz palce ( jak byś chciała rozszerzyć tą dziurę) i po chwili zgaga mija nie wiem od czego zależy ale kiedys pokazywali w tv w programie o medycynie naturalnej.

reklama
Cytrusik ale zaszalałaś :-D

muszę lecieć bo zadzwonili z przedszkola, wczoraj chłopcy przynieśli zgody do wypełnienia na wyjazd do teatrzyku , a ze ja wróciłam późno , zmęczona to nawet dobrze nie zerknęłam i się okazało ze to dzisiaj, jakby wcześniej nie mogli dać tych papierków i muszę jechać zawieźć

miłego dnia

Do góry