myszka_1405
Fanka BB :)
no wlasnie! wiec nie wiem o czym dziewczyny piszau as w szpitalu od 2010r znieczulenie jest bezpłatne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie! wiec nie wiem o czym dziewczyny piszau as w szpitalu od 2010r znieczulenie jest bezpłatne...
Witam się i ja
Pogoda cudna, wczoraj spędziłam pół dnia na spacerowaniu, tak dawno nie byłam u rodziców że aż wstyd (oni często nas odwiedzają) i przyjemnie tak połazić i powspominać stare dobre czasy :-) Dziś też planuję połazić.
Co do zzo, sama nie wiem czy się zdecyduję, bo już raz w życiu miałam znieczulenie takie (tzn silniejsze, ale sposób podania ten sam) i chyba trafiłam na złego anestezjologa, bo musiał się wkłuwać 3 razy (!!!!!!) i strasznie to wspominam. I obawiam się, że nastawię się że jednak chce, a potem się okaże że nie dostanę (nie wiem czy to jakiś 'standard' w krakowskich szpitalach, ale tylko słyszę o porodach gdzie, było za późno na zzo, a kobieta od dawna była na miejscu, wydaje mi się że to jakiś chory sposób na oszczędności, ale w takim razie po co piszą że jest możliwość bezpłatnego znieczulenia jak nie chcą dawać??)
majra, zgadzam się z Tobą, że to jest niesprawiedliwe...pamiętam jak rodziłam, leżałam z taką dziewczyną na pooperacyjnej (zakumplowałyśmy się), ja potem poszłam na salę prywatną, Ona na zwykłą, efekt był taki, że ja miałam wszystko od ręki, Ona musiała się prosić, a wypis ze szpitala zeszłam na dół dostałam od ręki, a Ona z dzieckiem i mężem czekała na korytarzu kilka godzin, to jest okrutne tak być nie powinno, bo niby w czym taka osoba jest gorsza?
tak czy inaczej, życzę Wam miłego dnia :-) dziś nam mija 16 lat odkąd jesteśmy razem, szmat czasu