reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny!

myszka_1405 odpoczywaj kuruj się :-)

Paulina_
dobrze że tak się to skończyło!

na temat kościoła to ja sie wypowiadać nie będe. Jednak u nas jest wymóg że chrzestny musi być bierzmowany.

a ja dzisiaj idę na badanie przezierności i mam strasznego stresa...Jejuuu nie chcę się denerwować a to jakoś tak samo. :baffled:

Miłego dnia dziewczyny! :-)

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was ma problemy z nadczynnością tarczycy? Mi przy badaniach kontrolnych wylazło tsh 0,01, a potem ft3 i ft4 ponad normę. I teraz znów to samo. Wizytę u endokrynologa mam w przyszłym tygodniu. Nigdy w życiu nie miałam problemów z tarczycą, a teraz takie cyrki mi robi :-(

ja miałam to samo, pisałam o tym jakoś wczoraj czy przedwczoraj, wyszły mi złe wyniki w 9tc i endokrynolog kazał powtórzyć po 15 tc i teraz mam w normie tylko tsh jeszcze wraca do normy, ale pani mi powiedziała ze jak będzie nadal podwyższone to trzeba juz jakieś leki brać

pchła: plan porodu układasz z lekarzem lub położną od nich sie dowiesz wszystko o znieczuleniu ( na które bym na Twoim miejscy nie liczyła;] niestety POLSKA) i dowiesz sie na co mozesz sobie pozwolic w szpitalu, np własnie płyta cd, bo pewnie nie wszędzie jest taka mozliwość

aaaa19: ja jestem po ekonomii i zarządzaniu firmą, ale masakr ajuz po pół roku wiedziałam ze to nie to hahahaaa :p

co do tych chrzestnych juz kiedys pisałam, żałuje ze ochrzciłam dziecko i jakby nie to to drugiego tez bym nie chrzciła... ale troche dziwne jak jedno będzie ochrzczone a drugie nie ;/
a z resztą nie będe sie wypowiadać, bo to wszystko kościół i bóg to dla mnie jakaś fanaberia, nie wiem o co chodzi i nie wiem co o tym myslec.

mi głowa pęka od wczoraj, a dzis rano jak sie obudziałam to dziecie mnie kopało od środka zeby juz wstawac ;d a drugie jeszcze nie chciało zwlec sie z łóżka :p
chce mi sie juz isc na zakupy dzidziusiowe !!!! ale jeszcze nie mam kaski :p

Witam Was kochane mamuśki :-)

co do Kościoła to ja tez nie jestem praktykujaca, w Boga wierzę i jak mi jest ciężko to się modlę ale nie koniecznie w Kościele, raczej wieczorem w zaciszu domowym, zawsze mi jest lżej jak sobie z Nim trochę pogadam:-)

cześć kochane,

klaudia
, trzymam kciuki za wizytę :-)

krolewna, mnie też od wczoraj głowa pęka, wczoraj to tylko z jednej strony, a dziś cała- masakra jakaś :baffled:

Oliwka, to Ty tak samo jak ja, bardziej rozmawiam z Bogiem jak mam potrzebę nie koniecznie poprzez modlitwę

uciekam zjeść śniadanko- dziś ochota na hot-dogi z warzywami, ktoś chętny? a później precelek pączuciowy i kakao :-p

miłego dnia

witajcie mile panie :-)

ale wczoraj lalo w Warszawie!!!! zreszta pewnie widzialyscie w tv jak stadion narodowy zmienil sie w basen badz tez w pole uprwy ryzu ;-) he he fajne fotki pojawily sie w siei w zwiazku z ta kompromitacja :baffled:

dzis sloneczko :-)

ankzoc, no odnalazlas sie!!! nie znikaj tak bez uprzedzenia.... zycze powodzenia w pracy! A Majeczka....ech bidulka, ale to minie i dostanie najfajniejszy w swiecie prezent od rodzicow.... wedlug mnie rodzenstwo to najleszy "prezent" na zycie dla naszych dzieci! w rodzinie sila! :happy2:

Dotkass, dogadzasz sobie ;-) dasz rade to wszystko na sniadanie wciagnac? ;-)
ja nie jadlam nigdy hot dogow warzywnych, poprosze o jednego na sprobowanie :-) :-)

klaudia, trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie tez globus meczy, mysle ze te zmiany pogody....wiatr, deszcz, cieplo , zimno maja znaczenie dla naszego samopoczucia i bolu glowy :-(

nie moge przestac myslec o tych Maluszkach z Wroclawia... nie ogladalam tv ani zdjec w necie, bo bym chyba wyla i bez ogladania ogarnia mnie rozpacz od tego co slysze.... Boze jak mozna byc takim potworem??!
a pamietacie te polozne na oddziale dla wczesniakow, jak pozowaly do zdjec z malenkimi dziecmi, ktore powinny byc w inkubatorze, wkladaly sobie te maluszki do kieszeni fartuchow :szok:
skad sie biora tacy ludzie?! ja tego nie ogarniam.......

Notka, to straszne :no: a co do jedzenia, zjem spokojnie...to i tak mało, kiedyś potrafiłam wciągnąć zestaw big maca, dwa cheesburgery, frytki i jeszcze lody (i ważyłam wtedy mniej niż 50 kg :szok:), a hot- dog warzywny, hmmm, znów mój skrót myślowy, zwykły hot-dog, tylko z pomidorkiem, ogórkiem, cebulką i sałatą...mniam, zapraszam ;-)

aa ... masakra.. dlatego nie ufam nikomu w kwestii mojego dziecka, a juz na pewno nie w szpitalu ;|
dobrze ze nie miałam takiej sytuacji i dziecko było cały czas ze mną, nawet jak była naświetlana przez żółtaczke, miałyśmy swoje łóżeczko do naświetlania i leżała koło mojego łóżka :) cały czas wiedziałam co sie z nią dzieje

aa wypłacili mi kaske z PZU :D mozemy jechac z Maja na szoping :D hahaha ;p
bo sie skapowałam dopiero 2 tygodnie temu ze jak leżałam przed porodem w szpitalu to mi sie pieniądze nalezą z ubezpieczenia bo to było zagrozenie przedwczesnym porodem :D
i na kurtke starczy i na ciuszki dla malucha i na wszystko czego potrzebuje :D bo juz nie chciuałam brac od męża kolejnej kasy :no:

reklama
Notka, to straszne :no: a co do jedzenia, zjem spokojnie...to i tak mało, kiedyś potrafiłam wciągnąć zestaw big maca, dwa cheesburgery, frytki i jeszcze lody (i ważyłam wtedy mniej niż 50 kg :szok:), a hot- dog warzywny, hmmm, znów mój skrót myślowy, zwykły hot-dog, tylko z pomidorkiem, ogórkiem, cebulką i sałatą...mniam, zapraszam ;-)

a wiesz to wszytsko związane z wiekiem i przemianą materii, ja tez tak kiedys miałam ze fast foody i inne takie żarcie wpychałam i chuda jak patyk cały czas 48 na wadze, a teraz juz jest coraz gorzej:baffled: moze nie ma jakiejś tragedii ale widać róznice ;p

ale bym zjadła cheesa z mc;p

Do góry