reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Polecam przejrzeć uważnie Waszą dyskusję na temat liczenia ciąży:-D Aż sobie Was wszystkie wyobraziłam jak siedzicie przy kawce i ostro dyskutujecie po czym okazuje się, że każda mówi o tym samym. Pewnie jakbym miała komputer włączony w tym czasie to też dorzuciłabym swoje trzy grosze:-D

U mnie pogoda beznadziejna. Wpakowałam się do łóżka i nie chce mi się z niego wychodzić.

Polecam przejrzeć uważnie Waszą dyskusję na temat liczenia ciąży:-D Aż sobie Was wszystkie wyobraziłam jak siedzicie przy kawce i ostro dyskutujecie po czym okazuje się, że każda mówi o tym samym. Pewnie jakbym miała komputer włączony w tym czasie to też dorzuciłabym swoje trzy grosze:-D
:-D:-D:-D no doszłyśmy do tego, ale już po nakręceniu się maksymalnie ;-):-D

margot 87 ja wlasnie zamierzam na cos sie zapisac...znalazlam u mnie joge dla kobiet w ciazy a poniewaz uwielbiam joge i pilates to zapisuje sie wkrotce.Chcialam jednak odczekac jeszcze ze 2 tygodnie.
Myslalam tez o zajeciach an basenie ale boje sie chloru i mozliwych zarazkow, sama nie wiem...

Witajcie kochane mamusie :)
Przepraszam za kilkudniowne milczenie, ale wróciłam do pracy i mam totalne urwanie głowy... nawet nie mam czasu spr poczty :( do tego ta paskudna pogoda..

Na razie mamy mały remont łazienki i przeniosłam się z Mają do rodziców... moj kontakt z bb ogranicza się do podczytywania przez komórke, bo tata nie odchodzi od kompiutera :/ Do tego dochodzi okropny ból głowy z którym już sobie nie radzę :(
Żeby tego wszystkiego było mało Maja od jakiegoś czasu zaczęła sie odemnie oddalać.. czułam że strasznie się na mnie obraża ma do mnie o wszystko focha a z tatusiem nie ma żadnych problemów. Ja za to jestem beee nie ważne jak bardzo będę sie starać... czułam że to przez ciążę moje wymioty wieczne zmęczenie i taką apatię ale do tej pory Maja nie chciała mi nic powiedzieć. aż do dzisiejszego poranka gdy usłyszalam MAMI JA NIE CHCĘ ŻEBYŚ MIAŁA DZIDZIUSIA bo już mnie nie nosisz na raczkach nie lulasz mnie.. więc tłumaczyłam jej że mamusia sie zle czuje ale to minie i że zawsze będzie moja najkochanszą córeczką itp ale czuję. że. jeszcze sporo pracy przede mną. ech tak mi jej żal
Przepraszam. że tak tylko o sobie naskrobalam obiecuję że. nadrobie i odp kazdej z was
Buziolki mamusie i glaski dla brzuszkow

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry