reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Notka, napewno jest wszystko dobrze, teraz to jest cisza przed burzą, a burza będzie jak zacznie Maleństwo wierzgać, że powspominasz czasy, w których żebra od kopania nie bolały ;-):-D

Shy - ja nie wczoraj dowiedziałam, że takie darmowe szkoły rodzenia są przy szpitalach. Nie wiem jak w Lublinie, ale w Wawie wystarczy jeśli jest się tutaj zameldowanym.
dokładnie :tak: w Wyszkowie też tak jest, więc pewnie w każdym mieście :tak: Shy, dowiedz się przy szpitalu

Notka: tylko mi sie ta tarczyca pogorszyła w ciąży i ja byłam u endokrynologa i pani nie przepisała mi żadnych tabletek bo zrobiła usg i stwierdziła ze to od hormonów ze jest to niegroźne i kazała mi zrobić własnie badanie ponownie po 15 tygodniu i jak wynik byłby gorszy niz poprzedni to miałam przyjść po tgabletki, a jak wynik sie poprawił to znaczy ze wszystko wraca do normy i jest ok, wiec nie wybieram sie do niej bo te FT3 i 4 mam w normie a tsh obniżone ale wzrosło od ostatniego badania wiec jest ok :))

hej dziewczyny :)

Nef - straszne te wiadomosci z rana - Amelka uniknela zlobka, poszla do przedszkola od 2 lat, ale drugie dziecko na pewno nie uniknie i raczej bedzie chodzic od roku.. ehhh...

dotkass
- wracajac do kiedysniejszej rozmowy o szpitalach - w weekend od 2 osob dowiedzialam sie, ze Zofia jest megaprzereklamowana i ze o wiele lepszy jest Madalinskiego.

U mnie ciezki tydzien - Amelia kaszle jak stary gruzlik i nie poszla do przedszkola. Jutro do lekarza, ponoc w przedszkolu taki syf teraz panuje, ze Panie nie wychodza z dziecmi na dwor, bo same sa przeziebione. Zaczyna sie okres przeziebien :/
A mi dziecko przez caly weekend nie dalo znac o sobie, pewnie tez przez to, ze caly czas cos robilam. dzisiaj wieczorkiem wslucham sie w siebie na spokojnie i mam nadzieje, ze sie odewie :))

a ja nie miałam neta.
I na dana chwilę nie jestem w stanie Kochane ogarnąć wszystkiego co pisałyście. Za co przepraszam :sorry:
Ale teraz już będę na bieżąco! :-)

reklama
dziewczyny tak was czytam i powiem szczerze że pogoda tak negatywnie nastraja że nie mam ochoty na nic zupełnie, a powinnam coś zrobić a tu tak szaro buro za oknem :(
Nikoś też ma taki dzień cały czas sie przytula i woła mnie na łóżko żeby sie z nim położyć :) chyba się skuszę

Do góry