reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

A ja mam lekarza ze Św. Zofii. Żeby było śmieszniej chciałam ominąć ten szpital szerokim łukiem i jak wybierałam lekarza to się nie sugerowałam szpitalem, tylko dobrymi opiniami o nim i faktycznie jest super. A szpital to się zobaczy jak wyjdzie, nie mam parcia na konkretny, tak samo jak nie mam parcia na cc, czy sn. Życie pokarze:-)

reklama
dziewczyny tak was czytam i powiem szczerze że pogoda tak negatywnie nastraja że nie mam ochoty na nic zupełnie, a powinnam coś zrobić a tu tak szaro buro za oknem :(
Nikoś też ma taki dzień cały czas sie przytula i woła mnie na łóżko żeby sie z nim położyć :) chyba się skuszę

też tak mam.
u nas też szaro-buro i zaczęło padać.
Ja miałam się wziąć za prasowanie, ale wybrałam kocyk, podusie i łóżko ;-)

widzę, że wszędzie ta sama pogoda, a wczoraj było tak ładnie...
mnie od 2 tygodni trzyma kaszel, ale teraz to już jest taki mega mocny od wewnątrz, wczoraj byłam u lekarki, to powiedziała, żeby jeszcze spróbować naturalnych metod, bo nic na płucach nie siedzi, więc nie ma co wyjaławiać organizmu antybiotykami, ale boje się że jak dotąd mi nie przeszło to już mi nie odpuści ten kaszel :wściekła/y:
ja też muszę się przymusić do porządków, ale coś mi to nie idzie, a na weekendzie organizujemy parapetówkę, macie może coś do polecenia, co zrobić do jedzenia? żeby było w miarę szybkie do przygotowania ;-)
miłego dnia!

a u mnie jak narazie nie pada, wywiesiłam nawet pranie na ogródku, żeby przewiało, dla swojego spokoju tylko to większe t-shirty itp, bieliznę wolałam w domu, bo jak zacznie padać więsze szybciej się zbiera...słońca co prawda nie ma :sorry:

krolewna, aaa teraz rozumiem, to ok :) ja zrozumialam inaczej
ja np przyjmuje leki tylko w ciazy, wtedy mi poziom spada, po ciazy wszytsko wraca do normy, zrozumialam ze Ty tez tak masz, ale ok ok

klaudia, rozpoczelas 13 tc gratulacje, z koncem tego tygodnia konczy sie I trymestr :-)

Dotkass, co z tym zamknietym watkiem? mozna by sie tam nr telefonow wymienic...w razie gdy ktoras sie dlugo na forum nie pokazuje moza smska skrobnac i sie nie martwic

klaudia, kiedyś już o tym pisałyśmy i niby teoretycznie powinno być jak sama nazwa wskazuje trymstr to 3 m-ce, więc jak zamkniemy 12-ty tydzień to już wchodzimy w drugi, ale pamiętam, że któraś z dziewczyn to tak ładnie napisała, nie pamiętam która i nie pamiętam jak ;-):zawstydzona/y:

Notka
, kochanie do 24.10 jest głosowanie, 25.10 od razu piszę do administratora o założenie nam wątku, bo wygląda na to, że jednak wygra zamknięty, zdjęciowy i ważnych spraw :tak:

U mnie leje od samgo rana. Ale nastrój mam dobry, bo byłam dziś u ginki i pooglądałam swoje dzidziusie. Pięknie machają rączkami i nóżkami:-) Mi gin mówiła, że dopiero koniec 13 tygodnia to koniec I trymestru, czyli mi zostało jeszcze 4 dni. A jak u was z jedzeniem - mi po kilkutygodniowym rybo i mięsowstręcie włączył się odkurzacz - cały czas coś bym jadła ;-)

reklama
Do góry