reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
witajcie dziewczynki ;-)
ja już odliczam godzinki do jutrzejszej wizyty u lekarza, troche się zaczynam denerwować jak to będzie, ogólnie troche mnie przeraża ta jutrzejsza wizyta czy wszystko bedzie w porządku z moją fasolką bo w sumie zobacze ją pierwszy raz na USG, i najgorzej zejdzie ten cały wywiad u położnej ciekawa jestem ile potrwa.
Wam zazdroszcze bo macie juz pewnie nie jedno usg już za sobą i badania ,a ja do tej pory tylko byłam ważona u mojego gp i zmierzył mi cisnienie, dopiero jutro mam jakies tam badania :baffled:

ankzoc ja niby na wychowawczym w domu ale jak nie z mała na spacer, to na zakupy a to posprzątać, obiad a później mąż z pracy wraca i się wkurza jak przed kompem siedzę zamiast z nim i już trzeba małą kąpać ech:-)i tak mi się czas rozpływa..a później cały dzień nadrobić na forum bez szans ale w między czasie staram się co któreś posty przejrzeć żeby całkiem nie wypaść z obiegu ;-)

heeej :p
własnie was nadrobiłam ale nie wiem co miałam napisac :p

ja jestem jak najbardziej za zamkniętym wątkiem zdjęciowym :)

mała uśpiona, a jutro jedziemy do moich rodziców :p
kupiłam dzis Mai farby i plasteline ale chowam na pochmurne dni ;d ciekawe czy sie zainteresuje :p

w ogóle zauważyłam od kilku dni wieczorem ze moj brzuch jest twardszy niz w dzien i nie wiem co to znaczy :p tzn nie boli mnie i nic ale w dotyku jest inny :szok:

a teraz sobie zjadam białą czekolade z płatkami :D mmmM :D

Ankzoc – widać co Ci chodzi po głowie. Zamiast „to tylko sen” napisałaś „syn”:-D

Cytrusik – mi lekarz polecił te prenetal, ale ja się zastanawiam, bo wyczytałam w necie że sporo kobiet źle się po nich czuje, nie twierdzę oczywiście, że to od tej witaminy A, ale wstrzymałam się i nie kupiłam w ślepo. A co do Kasi Bosackiej to ja też oglądam, ale jeśli chodzi o moją branżę (mięsa i wędliny) to jej wiedza jest niepełna i trochę oparta na utartych zabobonach, obawiam się, że z innymi rodzajami żywności może być podobnie. Tak więc oglądam, ale nie łykam tego do końca jak młody pelikan. Np. bardzo skutecznie mnie oduczyła kupowania białej czekolady, a i przy zakupie miodu sprawdzam czy jest wyłącznie z Unii Europejskiej, ale niestety do parówek (czy kabanosów) wieprzowych mnie nie przekona chociażby deklarowali że mają 99% mięsa, bo w mięsie wieprzowym 30% to tłuszcz – taki to sprytny chwyt technologiczno-marketingowy.

Co do zamkniętego wątku - to jestem tylko za tym zdjęciowym.

reklama
Do góry