reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dot ja przyznam się szczerze troche się boję takich wątków zamknietych... w sensie, że to gwóźdź do trumny dla forum

forum lipcówek 2010 posypało sie z tego powodu, cześć babeczek przeniosła się do zamkniętego i w ogóle przestała pisać na ogólnym forum, przez co ogólne zaczęło wymiarać, potem ostro sie poprztykały na zamkniętym i zamkniete tez padło. A jakby tego było mało, to w złosci zaczęły usuwać swoje posty z forum ogólnego, a ponieważ były to założycielki tematów - kilka tematów bezpowrotnie zostało usuniętych:szok: i nic nie dały juz interwencje u administartora:-(

za to podpatrzyłam w sąsiednim forum majówek 2010, że zamkniety dostęp mają tylko do wątku zdjęciowego i to chyba jest ok. To forum sobie nadal funkcjonują a dziewczyny sa już bardzo zżyte.

reklama
Dotkass - właśnie u nas na majówkach było to samo, później utworzyły się 2 obozy i te co miały watek zamknięty zostały tam a te 2 utworzyły nowy zamkniety i tak o to co nas połączyło to nas podzieliło, a otwarty umarł!

Notka - wiesz co jak same się nie zainteresujemy to nikt nam nie powie prawdy... wszędzie rządzi kasa

Nef, też się tego obawiam, dlatego też proponuję, żeby ewentualnie na zamkniętym wstawiać fotke, ewentualnie ciężkie tematy o których naprawdę nie chcemy pisać na ogólnym :tak: a takie nasze o pogodzie, zakupach, snach itp tutaj, z czasem możemy się przenieść na zw, jak już wszystkie będziemy miały tam dostęp :tak:

Ostatnia edycja:
hmm a kiedy masz następną wizytę u gina dot? kurcze, prenatal jest tak długo juz na rynku, dziwne z tą witaminą... a może zmieniłabyś na coś innego po prostu jak Ci się opakowanie skończy?

ja nie wiem czy jestem za watkiem zamkniętym, jak będzie to będę się czuła zaszczycona mając dostęp, ale szczerze to wydaje mi się że jest nas pomimo sporej listy dosyć okrojona cząstka odzywająca się na codzień, więc nie wiem czy życie potrwa i tu i tam... a szkoda by było całkiem tu zamierać, bo dziewczyny się zniechęcą te co odzywają się tylko czasem i te które chciałyby dołączyć

w sumie w jakim celu ten wątek, chodzi głównie o zdjęcia, tak?

nie wiem, fajne są takie watki jak już dzieciaczki zaczynają się pojawiać bo rozumiem, że wrzucanie fot na publikę to nie najlepszy pomysł.. no chyba że chcecie swoje zdjęcia już wrzucać czy coś

w międzyczasie jak to pisałam i jeszcze jednocześnie podkarmiałam zupą Młodego Wyście w sumie napisały to samo :p no to może rzeczywiście taki zamknięty na foty przeznaczymy? i na intymniejsze kwestie?

Ostatnia edycja:
a może właśnie coś w stylu zdjęć i ewentualnie będziemy pisały o jakiś głębszych problemach o takich, których nie chcemy pisać tu otwarcie... a tu niech się toczy życie... bo widzę, że u każdej z was zamknięty doprowadzał do problemów

Dorota ale się uśmiałam napisałam post, wkleiłam czytam a twój brzmi tak samo jak mój :laugh2:

wiecie co w takim razie dyskusje na temat zw przełóżmy do grudnia? co Wy na to? może zmienimy zdanie, ja jak narazie bym nie zakładała, a to dlatego, że niby "znamy się" jakieś 3 m-ce, ale to i tak wydaje mi się za mało :tak: a jeszcze sporo kwietniówek pewnie dołączy :-)

Kurcze dziewczyny z Wami nie da rady być na bieżąco :( takie pisareczki z Was że hoho;-)ja to tylko chyba będę nadrabiać wątki poza głównym bo przy najszczerszych chęciach doby mi nie starcza żeby wbić się w temat zanim nadrobię wpisy :-Dno chyba że porzucę porządki domowe, obiadki i dziecko do żłobka oddam ;-)a tak mi ostatnio chodzi po głowie Phelania bo nie widziałam dawno jej nicku czy ktoś coś wie bo z pewnością nie odnajdę odpowiedniego posta..Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :-)

moim zdaniem w tym momencie wątek zamknięty jest krzywdzący. Wiele dziewczyn jeszcze pracuje, więc nie dziwię im się że nie mają czasu i siły na forum.

Bo teraz pytanie jakim kryterium byłby przyznawany wstęp. Ja udzielałam się na forum, które decyzją większości całkowicie stało się zamknięte. No i uciekłam, bo też zaczynały się robić jakieś dziwne sytuacje.

reklama
Cześć dziewczyny!

Ale mam dziś lenia, czytam was ale już na odpisanie nie miałam siły ;) siedzę sobie czytam książkę, i popijam herbatkę :)

Co do wątku zamkniętego sama nie mam wyrobionego zdania, bo z jednej str fajnie, bo nie musisz się martwić, a z drugiej str średnio mi się podoba że będą dwa wątki kwietniowe i że w sumie nie wiadomo będzie na którym co pisać..... Może faktycznie poczekajmy do grudnia, albo stwórzmy wątek ze zdjęciami....

dotkass to jakbyś mogła to ja proszę o przesłanie książeczki:tak:. PDF nawet bardziej mnie urządza niż wersja kartkowa, bo jestem wielką fanką Kindla i jak tylko coś można na nim czytać to dla mnie lepiej. Przesyłam adres na priv :)

Co do witaminek to ja też biorę Prenatal (lekarz nie skomentował że źle) i bardzo sobie chwalę ale w sumie ja dużo marchewek i innych bomb witaminy A zjadam, więc chyba jak skończę opakowanie to się przerzucę na coś innego. Dodatkowo nie mają DHA, a pisałyście, że dobrze od II tym już zażywać.

Ostatnia edycja:
Do góry