reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

krolewna może to jakiś pomysł z tymi majtami :-):tak:

no mam nadzieje :p ale jeszcze poczekam z miesiąc :p moze zacznie wreszcie mówić :nerd: :p:p

a ja znowu mam ochote na mizerieee ;d zaraz sobie zrobie :D:D

ejj cos z tymi suwaczkami z lilypie jest nie tak, ja zmieniłam na inny i od nowa mam 230 days to go :|| ocb ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dotka, dzieki za cynk :-) nie skorzystam, ale dziekuje ze pomyslalas o nas :tak:

szukam na all zestawu malego lekarza ;-) porzadnego, co ciut dluzej niz tydzien przezyje
martwi mnie ze faruszka nie mozna kupic...moj synek marzy o lekarskim wdzianku... i identyfikator ma byc :rofl2: bedzie trzeba szyc chyba

szaro...buro... a ja nad goraca miseczka barszczu Mamusi :-D

no właśnie miałam napisać, że jest ok :tak:

Notka, barszczyk, mniam... :-p ja dziś kalafiorowa zupka, a na drugie krokiety z mięsem i kapustą i barszczykiem do popicia :-)

retyyy jak wam sie chce tak gotować :p
ja mam dość ubogą książke kucharską jesci chodzi o obiady, nigdy nie wiem co zrobic
aa i zazwyczaj mamy jedno danie albo drugie albo zupe :p bo jakbym miała 2 robic to co tydzien byłoby to samo haha :p

reklama
aaaa haha :D

no to ufff nie jest ze mną tak źle :D

ale na prawde odkąd Maja je obiad z nami to mam problemy z gotowaniem :p bo to zawsze musze patrzec czy ona cos moze jesc czy nie, a dwóch obiadów to mi sie gotowac nie chce :p

ostatnio dałam jej pierwszy raz pieczarkową i byłam cały dzien w stresie czy jej po grzybach nic nie bedzie ;p ale słyszałam ze pieczarki są ok, ze raczej zatrucia to po leśnych grzybach

Do góry