reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hejj, a u nas cieplutko dzis mozna w krótkich spodenkach chodzic ;D
my własnie wróciłysmy z piekarni i wcinamy bułki :D

normalnie wkurzyłam sie bo wczoraj poszłam na poczte odesłac te spodnie i okazało sie ze jest do 15.30 a ja byłam o 15.40, to dzis ide rano o 10 a tu sie okazuje ze czynne od 12 :szok:

noo i byłam u fryzjera bo mam zamiar coś zrobic z włosami hmm tylko sama nie wiem co jeszcze :p na pewno nie obciąć ale moze jakieś małe ombre ;D

reklama
Usg ja tez miałam "dowcipne", ale najpierw zawsze próba przez brzuch, niestety dużo lepiej widac na tym etapie od dołu:sorry2:

ewcia- Jejku coż się stało? Trzymaj się dzielnie! Znajdz siłę w dzieciach! Masz cudowne dzieciaczki i na pewno dasz radę! Bądź dzielna! Jesteśmy z Tobą!

eevciaa88 jesteś silna i dasz radę. Pamiętaj o tym. Ślę buziaki i mocno przytulam

Ja jestem do tyłu z czytaniem i chyba już nie nadrobię. Wczoraj byłam w kinie:-) przedwczoraj u znajomych i tak mija urlop mojego K.

A dziś okap wieszaliśmy i niestety skończyło się w objęciach muszli klozetowej:sorry2: A już myślałam, że jest lepiej.

lwica - przede wszystkim nie myśl o psychologu za szybko na taką wizytę.. dzieci ogólne są mało chętnę do wylewania swoich uczuć, dlatego fajnym wyjściem jest zabawa... np weźmiesz ulubione lalki, misie i wymyślisz zabawę... że mała laleczka spała w nocy grzecznie i nagle w nocy obudziła się ze strasznym krzykiem i płaczem, tata misia czy tam lali zastanawiał się co moglo się stać i wtedy wezwano lekarza i niech np córka będzie lekarze i sama odpowie co się stało... ona nawet nie będzie tego świadoma, że wyrzuci z siebe swój problem... ja tak robię z córcią i działa...:-)
życzę wam udanego dnia

tiramissu84 - oj współczuję z tą wizytą :-(, wiesz ja strasznie w 1 ciąży nakręcałam się na poznanie płci i takim o to sposobem musiałam czekać do końca 6 m-ca bo córcia nie miała zamiaru się pokazać

Tasiora- zdróweczka życzę

zonqa - ja mam urlop i też miałam ambitne plany a tu d... łózka jeszcze nie pościeliłam

Smile_ -powodzenia

eevciaa88 - kochana przytulam cię... strasznie mi przykro z powodu męża :-(

Smile, ja za Ciebie też trzymam kciuki i za wszystkie, które jutro wybierają się na wizytkę, bądź USG...boszzz im bliżej tym bardziej się stresuje :zawstydzona/y:

Ja aż do przyszłej środy muszę czekać na USG (genetyczne) i denerwuje się jak przed maturą ;-), z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej strasznie się boję o to czy wszystko będzie w porządku.

Co do starszych dzieciaków, to nasza Tosia będzie miała 4 lata jak urodzi się "Dzidziuś" - już nie może się doczekać, ciągle dopytuje kiedy się urodzi i opowiada jak będzie Dzidziusiowi zmieniać pieluszki i zabierać na spacerki. Nawet kilka swoich zabawek już "przekazała" Dzidziusiowi. Zaznacza tylko że chce siostrzyczkę i że musi mieć na imię Drzewo:-) (Pytana dlaczego Drzewo, mówi, że ona lubi drzewa, bo są fajne!).

Za żadne skarby nie chce braciszka, pomimo naszych tłumaczeń, że nie mamy na to wpływu i nie wiadomo czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Będziemy się ewentualnie martwić jak ją przekonać jak już będziemy znać płeć.

katarinna - widzę, że nasze córeczki różni m-c :-) moja mała też chce tylko siostrzyczkę i wybrała dla niej imię Andrzejka :cool2:, twierdzi, że barciszka nie chce bo ma 2 bliskich kuzynów... oczywiście już planuje, że będzie miała łóżko piętrowe i dzidzia będzie na dole a ona u góry

Katarinna - u nas Amelia bedzie miala 4 lata 8 msc jak sie dziecko urodzi.
MOwi "chce siostre, ale jak bedzie brat to tez moze byc" - wiec ten problem na szczescie nas nie dotyczy :)

Ja też się wybieram do fryzjera mam nadzieje że będzie miała miejsce o 12. Jeszcze pól godziny i będę wiedziała.
Królewna mi się też marzy ombre ale muszę jeszcze zrobić odrosty i trochę zienić fryzurę bo to co mam na głowie trochę mi się znudziło:cool2:

reklama
Ja też się wybieram do fryzjera mam nadzieje że będzie miała miejsce o 12. Jeszcze pól godziny i będę wiedziała.
Królewna mi się też marzy ombre ale muszę jeszcze zrobić odrosty i trochę zienić fryzurę bo to co mam na głowie trochę mi się znudziło:cool2:

ja na szczeście mam naturalny kolor włosów wiec nie musze u nasady farbowac, bo jakbym miała miec odrosty to bym oszalała :p dlatego tylko ombre wchodzi w gre :p
ja to pojde w poniedziałek, jak małą wyślemy do babci :D

Do góry