reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny!

trzymam kciuki za udane wizyty u lekarzy!!

lwica może tak odreagowuje emocje. przedszkola, nowy dzidziuś. Spędźcie dzień razem i bawcie się dobrze. A ja trzymam kciuki żeby córcia spała spokojnie a lękki nocne mineły.

ja zmykam coś dom ogarnąć póki mam na to ochotę hihi.

Tak sobie myślę że u mnie na razie w rodzince nikt nie wie ze w ciąży jestem. Chyba powiem im dopiero po 12tyg.
potrzebuje teraz spokoju ;-)

reklama
Tasiora - od roku w Warszawie, jeszcze troche w warszawie, ale docelowo Lodz.

Ella1 - dopiero dzisiaj bede ogladac plytke, bo zaopmnialam o tym zupelnie :)

Pchla - a w Warszafce dzisiaj ladna pogoda, az mi sie nie chce w pracy siedziec :)

A u nas dzisiaj szaro buro i nie fajnie :/
Taka wichura za oknem :/

Stresuję się jak przed maturą, a to niby tylko USG. Czekam na męża, który ma wrócić z serwisu autem i mam nadzieje, że się zaczniemy zbierać. Na 13 mam być, ale ostatnio byłam juz o 12 i gin mnie przyjął, więc może dzisiaj też tak będzie.

Miłego dnia!!

Hej kochane.
Przedwczoraj odpisywalam Wam to mi posta wcielo przez internet, wczoraj tez na watku o wizytach u gina- cos mi utrudnia ten kontakt z Wami. Teraz tez cos przerywa wiec krotko.

Dzis chce Wam napisac ze raczej nie bede sie poki co odzywac, podczytywac napewno bede ale pisac nie mam sily.
U mnie sie jednak posypalo, maz "nawywijal" tak ze na chwile obecna nie chce go widziec i wiem ze z tego malzenstwa juz nic nie bedzie, juz nie mam sily nawet dla dzieci :-(.

Trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo jakos wszystko poukladac tak zebym dala rade sama...

Trzymajcie sie. Udanych wizyt! :)

reklama
eevcia życzę Ci żeby ułożyło Ci sie po Twojej myśli, żebyś Ty była szczęsliwa i dzieci, dużo sił i spokoju, buziaki

Lwica moze mała rzeczywiscia tak reaguje na ciązę, ja bym najpierw spróbowała jej wytłumaczyć wszystko, a nuż się uda. Mój 5 latek bardzo chce siostrę za to 4latek jeszcze do nie dawna mówił że nie chcę zadnej dzidzi , wyrzuci ją do kosza, a teraz sie zgadza ale tylko na brata, bo jak będzie siostra to przetnie dom na pól i nie będzie siedział z ryczacym dzieckiem, chociaż moi chłopcy jeszcze nic nie wiedzą tak dokłądnie o maleństwie

Dotkass &&&&&

Do góry