reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hehehe czad z tymi dzieciarami :-D

dużo też zależy od tego czy fajnie się to ombre zrobi, bo niektórzy jak widzę że mają takie jasne od krechy to porażka ;-) albo kontrast za duży wyjdzie... ktoś miał, chyba brodka, takie beznadziejne właśnie
no, zobaczymy, to spadaj jutro do tego fryzjera a potem nam zdjęcie wrzucisz to ocenimy jak poszło :-D

o, znalazłam brodka.jpg no beznadzieja jak dla mnie, a jej to chyba już spec jakiś robił raczej
albo o rosatti ombre4.jpg :D
i na dokładkę ostatnia 'zwyciężczyni' barrymore 'od krechy' :D teaser_420x270.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze i czekam. Nie bylo gdzie zaparkowac to jezdzilam 20min i szukalam miejsca. A moj maz ze mna nie pojechal, bo potracil sarne :/... Tydzien ma to auto dopiero i juz takie cos. Dobrze, ze tylko kopytem mu lusterko skopala i odlecialo...

Moj maly mowi, ze dzidzia bedzie miala na imie "kalok". U nas sa na topie ostatnio "kaloki" czyt. kalosze :D

No nic. Czekam, bo jakies dwie babki jeszcze przede mna...

hehehe czad z tymi dzieciarami :-D

dużo też zależy od tego czy fajnie się to ombre zrobi, bo niektórzy jak widzę że mają takie jasne od krechy to porażka ;-) albo kontrast za duży wyjdzie... ktoś miał, chyba brodka, takie beznadziejne właśnie
no, zobaczymy, to spadaj jutro do tego fryzjera a potem nam zdjęcie wrzucisz to ocenimy jak poszło :-D

o, znalazłam Zobacz załącznik 502762 no beznadzieja jak dla mnie, a jej to chyba już spec jakiś robił raczej
albo o rosatti Zobacz załącznik 502765 :D
i na dokładkę ostatnia 'zwyciężczyni' barrymore 'od krechy' :D Zobacz załącznik 502767

nie jutro ;D w poniedziałek dopiero :D
pokazałabym Ci fotke ale mam tylko na komórce jakie ja chce :p
nie no te to porażka :p mam nadzieje ze mi czegoś takiego na głowie nie zrobi :D
i ja nie chce tak duzo miec tych jasnych, także w razie jak nie wyjdzie to mozna obciąć albo czekac a szybko odrosną i sie zetnie :D no albo zafarbowac na brąz spowrotem :D hehehe

Siedze i czekam. Nie bylo gdzie zaparkowac to jezdzilam 20min i szukalam miejsca. A moj maz ze mna nie pojechal, bo potracil sarne :/... Tydzien ma to auto dopiero i juz takie cos. Dobrze, ze tylko kopytem mu lusterko skopala i odlecialo...

Moj maly mowi, ze dzidzia bedzie miala na imie "kalok". U nas sa na topie ostatnio "kaloki" czyt. kalosze :D

No nic. Czekam, bo jakies dwie babki jeszcze przede mna...

no własnie dlatego ja nie jeżdże samochode do lekarza :D a jak juz cos to mnie mąż wozi bo on raz dwa miejscówke znajdzie a ja bym chyba godzine w centrum szukała :D:D

a moja córa nie nazywa brzucha :p narazie jakoś olewa tą dzidzie :p czasem tylko sie przytula :D

ja tak czytam i przeżywam biedną sarenkę, myślalam że Ty też z tą intencją opowiadasz, a Ty nad autem ubolewasz :-D

a ja wam powiem, że do mnie jakoś nie przemawia takie ombre

a ja zaraz zbieram się do sklepu, dziś wymyśliłyśmy z Mają klopsiki w sosie koperkowym

Hej dziewuszki :)
Do tej pory tutaj nie pisałam, tylko w paru innych miejscach i widzę że już nie mam szans nadrobić czytelniczych zaległości, takie z Was gaduły ;)
Do tego chodzę jeszcze do pracy (choć gin dziś na mnie z niedowierzaniem patrzyła że nie chcę zwolnienia), a niedawno nowy prezes kazał poblokować prawie wszystkie strony, w tym oczywiście wszlekie fora również :/
I jak na złość w komórce też mi forum nie wchodzi, choć pamietam że jeszcze około miesiąc teu spokojnie mogłam czytać, ehh :/
Tak więc mimo przeciwności losu postaram się tu zaglądać i skrobnąć coś choćby czasami, chić narazie głównie podglądam śliczne zdjęcia Waszych maluszków :)

cytrusik - ja w pierwszej ciąży gdy nie pomagały domowe sposoby leczenia gardła i robiło się coraz gorzej, zdecydowałam się na tamtum verte (lekarka najpierw przepisała hasco sept w spray'u, ale nic to nie dało). Uznałam, że chore gardło maluszkowi nie pomoże i trzeba się zacząć bronić :)

no właśnie tantum wszędzie czytam jest dozwolone w ciąży ale mnie w ogóle nie kręci ta wersja w sprayu bo mam wrażenie że od razu to przełykam i tyle go widzieli :-p ale mój D jak będzie wracał z pracy wskoczy do apteki po tantum do ssania, także dzięki za rady :) swoją drogą przy tym smarkaniu chyba napinam całe ciało bo mnie w krzyżu zaczęło boleć i po bokach podbrzusza, ale to chyba mięśnie czy coś, nie?

a tak w ogóle to witaj monic fajnie że nas tak dużo :) trochę buc z tego Twojego szefa, mógłby trochę rozrywki pracownikom zostawić ;-) chociaż ja mu się tam nie dziwię, mój był luzak, praca biurowa a ja cały czas na necie siedziałam i pierdy czytałam :D nawet ostatnio jak byłam u gina to położna widziałam jak pacjentki żadnej do rejestracji w kolejce nie było to se siedziała i na allegro kozaki oglądała :-D

mnie się ombre bardzo podobało dopóki było zjawiskiem rzadkim. to tak jak z ramoneskami, dopóki co 3ecia kobieta jej nie nosiła też szalałam na ich punkcie ;) tak czy siak królewna odświeżyłaś mój pociąg to zrobienia czegokolwiek z włosami to jak Ci wyjdą to może podgapię i się skuszę :p w ciąży i tak mało wychodzę :-D

Ostatnia edycja:
cytrusik: wiesz co ja własnie widze ze pełno osób ma, ale szczerze mało mnie to interesuje bo chce coś zmienic, a całych włosów nie ma mowy ze zafarbuje bo potem problem, balejaż mi sie nie podoba, włosów nie zetne na krótko wiec nie mam zbyt wielkiego pola do popisu :D robie to dla siebie i zeby lepiej sie poczuj, bo ostatnio czuje sie jakas wypompowana i brzydka :p:p

a tak w ogóle, wiem ze wczesnie jest ale macie jakies plany co zrobicie po urlopie macierzynskim ?? wracacie do pracy czy nie ?

reklama
Do góry