reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Pscolka i spolka - własnie sprawdzałam tą szczepionkę co u nas jest w 13mz. W Niemczech jest dopiero po 15m. I jeżeli dobrze wyczytałam to tam szczepienia na ospę, rotawirusy i pneumokoki są zalecane i refundowane przez Państwo. Co kraj to obyczaj.

Ja pechowa jestem z tym półpaścem, dlatego wolę dmuchać na zimne.

reklama
aisak, oj ale mi smaka zrobiłaś, ale ja to z mikro nie lubię, zawsze w piekarniku robię :tak:, ale dziś hot-dog z warzywkami na kolacje, mężuś zakupił paluchy i zaraz będę robiła

pscółka, ja półpaścia nie miałam (i mam nadzieję, że mieć nie będę), ale mojego wujka żona miała niedawno mając 54 lata, strasznie cierpiała, bolało ją niesamowicie :no:

Smile, ja w Twoim przypadku, po takich historiach rodzinnych związanych z tą chorobą też pewnie bym szczepiła

to już jutro, normalnie nie wiem jak wytrzymam do 11:45, rano się nie odezwę, dopiero jak wrócę, bo muszę jeszcze pojechać załatwić kilka spraw będąc niedaleko, trzymajcie prosze kciuki :zawstydzona/y:

Dotkass trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze :tak:
a Ty się nie denerwuj tylko wcinaj hot dogi i się relaksuj, o!

Smile_ ja też bym pewnie dmuchała na zimne gdybym była na Twoim miejscu.

ja takie na ciepło bułeczki to albo z mikrofali albo z piekarnika...oj lubie to!
a dzisiaj stanęło na zwykłych kanapkach! lenistwo :sorry:

Witajcie wieczorową porą nie chce mi się kompa odpalać więc jak co wieczór was podczytuje i postanowiłam napisać z komórki

Dotkass- powodzenia &&&

Smile- mojej koleżanki synek właśnie potej szczepionce skojarzonej dostał padaczki i teraz jest trochę opóźniony w stosunku do rówieśników ech pamiętam jak sama bałam się. szczepic Maje

Smile, ja za Ciebie też trzymam kciuki i za wszystkie, które jutro wybierają się na wizytkę, bądź USG...boszzz im bliżej tym bardziej się stresuje :zawstydzona/y: aż głowa mnie rozbolała i teraz pytanie ze stresu czy z głodu? chyba muszę coś zjeść :eek:

dziewuszki, a powiedzcie mi te które już miały kiedykolwiek prenatalne za sobą, to się robi dowcipnie czy przez brzuch, bo zupełnie nie umiem sobie przypomnieć :oo2: bo póki co to dopchwowe raczej, ale tam na prenatalnym to już taki sprzęt mają że chyba wystarczy zwykłe, nie umiem skojarzyć

smile o, to powodzenia również i innym też jeśli ktoś się wybiera jutro też na wizytkę

ja miałam fazę na hot dogi tydzień temu we wt pamiętam to do dziś, bo pokłóciłam się z moim i potem był tak do rany przyłóż że nawet pojechał mi po parówki sojowe bo mi się zachciało hot dogów z sałatką ze słoika taką na kwaśno + paróweczki oczywiście soja + mega dużo musztardy :-D super sprawa, więc dot klaudia ma rację, nie stresuj się tylko delektuj, musisz czymś zająć duszę i ciało :-D

reklama
Do góry