reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja uciekam, muszę odpocząć chwilę od kompa, położyć się, paznokcie pomalować przed jutrzejszą wizytą na jakiś optymistyczny kolorek ;-) do wieczora buziaki007.gif

reklama
A ja myślę, że będzie wszystko ok Nieznaczne przekroczenie normy może być bo tak jak pisałaś w kwietniu/maju przechodziłaś Taxo a ta klasa powoli spada więc ja bym na twoim miejscu bym się tak nie spinała bardzo ale na pewno wizyta u specjalisty cię uspokoi

ankzoc- troche masz daleko...ale i tak zapraszam na makaron :-) no po drodze możesz Dorotkowy też zaliczyć bo prawie po drodze będzie:-D

Pchła
- jak pisze Królewna i jak napisałam ja- nie że będziemy wyglądać tylko będziemy się CZUŁY JAK słonice:-):-):-) No, ewentualnie hipopotamice:-) No nie powiecie chyba że Gloria z madagaskaru nie jest absolutnie urocza?:-)

Królewna- zazdroszczę CI tych +5kg- dal mnie to niemal niemożliwe, choć jak widać da się.:tak: Ja przytyłam wtedy 11 i i tak czułam się wieelka...teraz będzie gorzej, a jak gorzej to zobaczymy;-)

lenka
- spokojnie, poczekaj aż się wypowiedzą specjaliści- jesli przeszłaś to dość dawno temu to powinno się już uspokoić w Tobie i nie zaszkodzi maluszkowi. A że chcą się skonsultować to i dobrze- niech trzymają rękę na pulsie.

Ja wziełam sobie relaksujący prysznic i czekam na M żebyśmy mogli na to usg pojechać...jeszcze półtorej h...ide coś na głowie zrobić żeby się zająć;-)

ja uciekam, muszę odpocząć chwilę od kompa, położyć się, paznokcie pomalować przed jutrzejszą wizytą na jakiś optymistyczny kolorek ;-)

Haha.. ja również pomalowałam na taki optymistyczny róż :D - pierwszy raz w życiu, bo koloru nie lubie ogólnie :p

Głupie pytanie: czy możliwe jest żebym czuła ruchy bombla? Siedzę sobie teraz spokojnie i 'odpoczywam', ale czuje, ze mi tam coś bulgocze. Na pewno nie są to moje jelitka, bo to całkiem inne uczucie. Takie coś miałam w pierwszej ciąży, ale gdzieś po 20tygodniu. Niecały 11 to chyba za wcześnie?

łoo matko - cały czas to tam w brzuchu się odzywa..

Ostatnia edycja:
zoyaa witaj wsrod kwietniowych mam!

Smile mi bulgocze dziwnie od jakiegos czasu a wczoraj poczulam jakby delikatny ruch przez pare sekund po namietnych przytulankach:)

Ella, Gloria jest cudowna k,MzQxMTIyNTcsODQxMjg4,f,Gloria1.jpg...koniecznie daj znać po wizycie :-)

któraś z Was pisała, że jak zacznie się poród to będzie problem, bo rodzice daleko, u mnie podobnie...ale cóż, jeżeli zacznie się w nocy to pobudka i z Ami mnie odwiozą do szpitala i tyle, wtedy cóż R nie będzie rodził ze mną :sorry:, jeżeli w ciągu dnia, to Ami do przedszkola, R mnie do szpitala, tel po moją Mamę, ewentualnie teściową i jakoś sobie mam nadzieję poradzimy...Mama pewnie weźmie wolne kilka dni, żeby do nas przyjechać i mi trochę pomóc, R pewnie też, chciaż pewnie się wymienią... w pierwszej ciąży R miał tylko tydz urlopu, wraz z tymi dniami, kiedy byłam w szpitalu, a moja Mama następny tydzień wzięła i codziennie dojeżdżała, ale wtedy miała nie daleko, tak czy inaczej szybko sobie radziłam sama, więc spokojnie damy radę, bo jak nie my to kto? ;-)

Smile, ruchy jak najbardziej możliwe, takie fajne bulgotanie jakby pękające pęcherzyki w środku mam już od dwóch tygodni chyba :-) a jeżeli chodzi o paznokcie to ja dziś na fiolet i pomarańcz, a na weselu miałam pod buty, granat i fuksję :-D

zoyaa, witaj...dopisuję Cię do listy kwietniówek

reklama
Ooo to fajnie, że wy tez tak macie. Zastanawiałam się czy z moją głowa wszystko w porządku, bo tak wcześnie ;)

Dotkass - wkleiłaś Glorie :D. Jak nam się córka trafi to na drugie dostanie Gloria żeby jej nie pokrzywdzić. Antek ma na drugie Julian po tym oto Julianie 8duzy.png..
A w drodze do szpitala usłyszałam od męża: A teraz prędko zanim dotrze do nas, ze to bez sensu :p

Ostatnia edycja:
Do góry