Smile_
Antek, Franek i Staś
Mamakruszynki - ja miałam 13m jak się urodził mój brat i na tym nie ucierpiałam. Szczerze powiedziawszy takie roczne dziecko, które już chodzi staje się bardzo samodzielne i raczej będzie próbowało od Ciebie uciekać i mieć trochę 'wolności, a nie zachce mu się nagłego tulenia i noszenia . Ja bym się nie przejmowała. Widzę na grudniówkach 2010 jak dziewczyny rodzą drugie dzieciątka - pierwsze w ogóle nie zwracają uwagi na 'konkurencje' w domu. Gorzej chyba jak dziecko ma 4-5 lat i zawsze było oczkiem w głowie rodziców, a tu nagle ktoś nowy zajmuje to miejsce.
Królewna - tak to już z tymi rozmiarami. Ja w ciąży z Antkiem kupiłam kilka spodni na all za grosze w rozm S. Nosiłam je do końca, bo tak sie ponaciągały. Teraz jak chciałam założyć to są po prostu ogromne i ze mnie spadają. Poza tym nie wyglądają już najlepiej, więc i tak kupie nowe. A dużo biegasz po dworze? Może lepiej zainwestować w kilka par tanich dresów/legginsów i 1-2 pary porządnych spodni na wyjścia? albo przymierz takie spodnie z h&M w sklepie i poszukaj używanych na all. Dużo ich jest.
Dotkass - przestan z tą slonicą. Ty chyba słonic nie widziałaś
Królewna - tak to już z tymi rozmiarami. Ja w ciąży z Antkiem kupiłam kilka spodni na all za grosze w rozm S. Nosiłam je do końca, bo tak sie ponaciągały. Teraz jak chciałam założyć to są po prostu ogromne i ze mnie spadają. Poza tym nie wyglądają już najlepiej, więc i tak kupie nowe. A dużo biegasz po dworze? Może lepiej zainwestować w kilka par tanich dresów/legginsów i 1-2 pary porządnych spodni na wyjścia? albo przymierz takie spodnie z h&M w sklepie i poszukaj używanych na all. Dużo ich jest.
Dotkass - przestan z tą slonicą. Ty chyba słonic nie widziałaś