aisak_85 ale jak ja mam wytłumaczyć 7 miesięcznemu maluszkowi że będzie miała rodzeństwo?Niby mówimy do Niej z mężem że w brzuszku jest dzidziuś,że będzie miała się z kim bawić itd.ale sądzę że nie wiele z Tego rozumie.Ale nadal nie mogę przestać myśleć o tym co powiedział facet teściowej,zrobię wszystko żeby nie poczuła się odrzucona.Moja babcia zadeklarowała że jak dzidzia się urodzi to weźmie małą na dwa tygodnie do siebie,tyle że ja nie wytrzymam ani dnia bez Niej,i nie oddam za żadne skarby.Ja już przeżywam że jak urodzę to nie będę małej widziała przez minimum dwa dni,ale koleżanka mnie pociesza że wpuszczą ja na oddział.
Co do Toxoplazmozy ja robiłam przed pierwszą ciążą,i wiedziałam że przeszłam,i miałam przeciwciała,ale mimo to jak byłam w ciąży to badanie powtórzyłam w LUX MED,i Pan do mnie zadzwonił że wyszedł patologiczny wynik,więc mu grzecznie mówię że ja już dawno przeszłam toxo,na co On że to świeże zakażenieI że mam natychmiast zgłosić się do lekarza,więc uciekłam z pracy,oczywiście z płaczem,bo miły Pan nastraszył jakie następstwa,wpadłam bez kolejki do Pani doktor,Ona przejrzała wyniki i mówi że nie można przejść toxo dwa razy,że owszem mam w pamięci organizmu że przeszłam,ale to tyle.Pani doktor pofatygowała się do miłego Pana,i tak Go zjechała że mu się odechciało mam nadzieję głupiego gadania i straszenia ludzi.
ojejku nie zdawałam sobie sprawy ze maluch taki małutki przepraszam nawet na suwaczek nie spojrzałam wybacz, :*
no to nie mow nic niech tak zostanie jak jest urodzi sie drugie to wtedy bedziesz kombinowac teraz jednak jest za mała nie zrozumie fakt i nie daj se wziac malej na 2 tyg ja wiem ze kobbieta po urodzeniu dziecka potrzebuje odpoczynku ale nie od swoich dzieci , najlepiej jak malenstwo bedzie od pocztaku uczestniczylo w zyciu nowego dziecka bedzie dobrze