reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
oj zawrzało na forum :baffled:

ja tam nie mam ochoty o czymś czytać to to omijam i tyle.
niestety takie czasy, że życie to nie tylko sielanka.

a i sa osoby które o swoich problemach chca pogadać i się zwierzyć. wtedy im lepiej.

no tyle ode mnie.

mam nadzieję że na forum będzie fajna atmosfera....bo o to chodzi :-)

miłego wieczorku dziewczyny!!

mamakruszynki - Gratulacje !!!!

Agusiaks - ja brałam DHA, ale od II trymestru. Organizm częściowo przekazuje go do płodu, a częściowo go magazynuje - do okresu karmienia..
DHA - kwas tłuszczowy Omega-3 a ciąża

Ja biorę Femibion i tam właśnie jest po 13tc 1 tabletka z witaminami i 2 z kwasem DHA.

Mamakruszynki - Gratuluje!! Lekarz wam już powiedział? U nas w 15tyg jeszcze się wahał i nie chciał potwierdzić. Dopiero w 21/22 tyg się dowiedzieliśmy na 100%.

Wy tutaj o pizzy, a mój mąż wczoraj wrócił z Rzeszowa - w aucie 3 duże torby po jedzeniu z McDonalda - myślałam, ze go zabije jak to zobaczyłam. Taka miałam ochotę :/

Ostatnia edycja:
Mamokruszynki-gratuluje parki:) kurcze mi tez sie marzy tylko dziewczynka na odwrót:)

O boze co ja bym dala za pizze i mc'donaldsa:) ale nie moge:((( czekam na rozmowe z dietetykiem dzis odwolali mi wizyte z medicovera i dopiero na 5 padziernika...

Smile- moj M pracuje na TAXI jedzi na nocki i jak wraca do domu to sobie kupuje Mc'donaldsa:wściekła/y:i tez znajduje papierki tylko w koszu:))))sciemniacz:-)a chudy jest jak patyk ma 190cm i wazy 80kg wcina wszystko:)

Ostatnia edycja:
reklama
po pierwsze, bo z tego całego zamieszania głupia zapomniałam aisak super wiadomość, czyli jednak
:-D rewelacja po prostu :)

mamakruszynki no czyli będzie komplet, tatuś pewnie wniebowzięty :-D

Wy tu o pizzy a ja pół michy sałatkowej frytek dziś zjadłam, one po prostu błagały 'zjedz mnie, i mnie, i mnie też zjedz', no to nie umiałam odmówić :laugh2:

Do góry