yoohoosek
Fanka BB :)
Wspomnienia o poronieniach? Makabryczne porody? Nie wiem, ja nie zauważyłam czegoś takiego..... Temat poronień się pojawia, bo niestety wiele z nas to doświadczyło i zdarzyło się to jednej z kwietniówek. Co miała napisać: 'wypisuję się, ale nie powiem dlaczego, żeby nikomu się nie zrobiło przykro'?? Jest tu parę dziewczyn i każda z nas może mieć jakieś kompikacje, problemy, mamy o nich nie pisać, żeby kogoś nie przestraszyć??
Temat porodów na forum ciążowym nie wydaje mi się niczym dziwnym, a jak czytam o ciężkim porodzie i widzę że dziewczyna zdecydowała się na kolejne dziecko- dla mnie brzmi to jak otucha- 'może być ciężko ale naprawdę WARTO'.
A jak któraś naczyta się głupot to po to tu jesteśmy, żeby jej te głupoty wybić z głowy!!!
Jestem za pisaniem o wszystkim, ewentualnie możemy się ostrzegać.....
Temat porodów na forum ciążowym nie wydaje mi się niczym dziwnym, a jak czytam o ciężkim porodzie i widzę że dziewczyna zdecydowała się na kolejne dziecko- dla mnie brzmi to jak otucha- 'może być ciężko ale naprawdę WARTO'.
A jak któraś naczyta się głupot to po to tu jesteśmy, żeby jej te głupoty wybić z głowy!!!
Jestem za pisaniem o wszystkim, ewentualnie możemy się ostrzegać.....