reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Pscolka i spolka - ja bym brala A6. Takie jakies wygodniejsze i wieksze. Tylko przy uzywanym poczytajcie troche o silnikach, bo przy modelach z 2002 roku byla felerna wersja, ktora lubila sie sypac. :)

U nas maz zamowil auto, a miesiac pozniej okazalo sie, ze dzidzius w drodze i juz nie dalo rady zmienic na kombi. Jakos sie przemeczymy pol roku, a spacerowke na wyprawy do sklepow i rodzicow bedziemy midli maclarena i juz..

reklama
Pscolka i spolka a ogladałaś to audi a4? bo ja jak wymienialiśmy samochód to chyba ze 20 razy na giełdzie byłam i ogldałam różne samochody i najpierw też myślałam o a4 (no bo a6 to już mega duża dla mnie jest) a się okazało, że to duże jest z zewnątrz a w środku, szczególnie z tyłu miejsca nie za dużo i jak dzieciak mały to pół biedy gorzej jak już starszy i fotelik ma wejść i nóżki dzieciaczka muszą mieć luzu przecież żeby było mu wygodnie. No nie wiem, takie moje odczucia :-)
wiem, że są ludzie zadowoleni, aczkolwiek mam dalekich znajomych którzy się właśnie spodziewają w styczniu'13 2-go dziecka i zmieniają samochód bo....właśnie ten jakiś w srodku jest mały. Takze dobrze przemyśl wszystkie za i przeciw :-)

boże dziewczyny... ja wiem że jestem głupia, że to robię.. ale zajrzałam na dział Pożegnania 'ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ręce"'tutaj na forum BB i czytam od 1,5godz, odlepić się od ekranu nie umiem, z czego ostatnie 50min to płacze jak bóbr... makabra po prostu makabra :-( jak trzeba być silnym żeby coś takiego przeżyć i żyć z tym dalej :no: zaś w nocy spać nie będę.. człowiek to jednak durny :/ jak już odpuściłam sobie schiz że coś w ciąży może być nie tak to zaczynam wkręcać sama sobie wała że przy tp takie tragedie się zdarzają

Witam się,
Mały się rozchorował po weekendzie i ciężka noc przed nami :-(
Dotkas gratuluję udanego wesela. 12 cm szpilek zazdroszcze, mój jest tylko ze 3 cm wyższy, więc za bardzo nie szaleję, ale czasami lubię założyć wyższe.
Królewna piękny tort, życzę 100 lat dla córeczki :-)
Witam nowe kwietnióweczki.
My narazie nie planujemy zakupów. Mamy ciuszki po Krzysiu a dla dziewczynki od szwagierki, więc będziemy tylko uzupełniać. Cieszę się, że wózek przetrwał, więc wydatek odpada.
Super nowe wątki, napewno będę zaglądać.
Mnie ostatnio nawiedzają czarne myśli, martwię się czy wszystko ok. Często mnie brzuch pobolewa, ale nie ma plamień. Byle jakoś do czwartku wytrzymać. Jak na usg kruszynkę zobaczę, to odetchnę.

Wszystkim dużo zdrówka życzę!

Dominiczka, psclka i spolka - dla mnie się A4 i A6 z zewnątrz za bardzo nie różnią. Jednak A6 w standardzie ma więcej rzeczy. W A4 trzeba za nie płacić. Przykładem są np. elektryczne szyby z tyłu. A6 je ma standardowo, a A4 nie. Poza tym w A6 ciut więcej miejsca z tyłu.

Co do Sharana. Ja jeździłam kiedyś i powiem, że mega wygodne i fajne auto. Prowadzi się cudnie. Dla początkujących - po przełamaniu pierwszych lodów - idealne auto. Siedzi się wysoko i wszystko widać. Łatwo się wsiada i wkłada dziecko.

Cytrusik - nie czytaj takich rzeczy!! Po co się niepotrzebnie zamartwiać!
Ypra - ja tez mam wizytę w czwartek i już się boja!! Mam nadzieje, że wszystko z bąblem w porządku...

witam nową kwietnióweczkę

widzę, że temat samochodów na tapecie, ja osobiście wolę większe samochody, lepiej mi się nimi jeździ i wydaje mi się, że mimo wszystko są bardziej manewrowne :tak: nie trawiłam kombi, ale jak jakiś czas temu mój R przywiózł dla mnie piękne bordowe BMW w kombi, w benzynce w silniczku 2,8 i jasnych skórkach i wsiadłam, wcisnęłam pedał gazu (był to automat, których też nie trawiłam) to pokochałam to auto (hehehe, najlepsze, że 1. nie lubiłam BMW, 2. nie lubiłam kombi, 3. nie lubiłam automatów a w tym samochodzie pokochałam to wszystko), pokochałam je tymabardziej, że w 17 minut przeleciałam (jadąc sama oczywiście :zawstydzona/y:) 70 km...auto sprzedaliśmy, ale tylko i wyłącznie ze względu na oszczędności, nie było mowy wsiadając do niego jechać wolno, więc same sobie pomyślcie jak nieekonomicznie się nim jeździło, ale za to jak przyjemnie :-D...jak Ami była mała mieliśmy Mazdę Premacy 2.0 d, miejsca w brud,mega wygodny, ale rozpędzał się jak żółw- fakt, że był mega bezpieczny, bo jak tu się rozbujać takim mułem ;-):-D

Smila, ypra witam w klubie czwartkowych wizyt, ja idę na pierwsze USG, więc moje przerażenie jest jeszcze większe

kładę się i może zmolestuję mojego męża :-p kolorowych snów, bez żadnych koszmarów proszę...do jutra

Ostatnia edycja:
Co do samochodów Mój M traktuje samochód jak swoja muzę ja nim nie mogę jeździć bo rozbije i na tym temat zakończmy.:-)Moja wizyta Udana, usg mam dopiero w środę i na pewno na pisze o tym w odpowiednim wątku;).Miałam nieprzyjemną sytuacje w autobusie przyczepił sie do mnie jakis pijany pan i non stop mnie zagadywała a śmierdział w końcu nie wytrzymalam i na niego nawrzeszczałam a ludzie patrzyli się na mnie jak na głupia a na koniec jakaś Pani powiedziała , ze po co Pan zaczepia ciężarną?!! a przecież brzucha nie mam jeszcze!!
Kuje was serce?? ja od 3 dni mam takie kucia w okolicach serca i jest mi duszno... myślę,że to przez zwiększającą się objętość krwi. Pozdrawiam Was serdecznie;)i życzę miłego dnia;) U mnie dzisiaj na obiad leniwe a może kopytka:-)

Dziewczyny wróciłam!

wreszcie już się skończyło to wariactwo, wesele chyba się udało, goście się bawili, a o to chodziło :)
ale ciesze się, że już po wszystkim i jesteśmy w domu. Teraz możemy w spokoju oczekiwać dzidziusia. Chociaż zastanawiam się czy ja w ogóle jeszcze jestem w tej ciąży, bo objawów nie mam ŻADNYCH. No ale cóż, jutro mam wreszcie wizytę to pewnie się wszystkiego dowiem.

Pozdrawiam Was gorąco:)

hej

ja już po śniadanku i lekach.

Widzę że temat samochodów się pojawił my w lutym kupiliśmy Kia Rio z 2005r. niby hatchbeck ale bagażnik ma wielkości kombi i super się nim jeździ.

Co do automatów w samochodach to ja je ubóstwiam. Jak Fifek był maleńki to dużo jeździłam sama z nim po lekarzach i bez problemu mogłam jechać i karmić dziecko nie tracąc czasu. Teraz się tego trochę obawiam:sorry:

Yoohoosek jak po wizycie?? Ja mam jutro na 8.30 i muszę dziś się trochę ogarnąć:sorry: Dziewczyny nie stresować się mamy silne dzieciaczki i wszystko będzie ok:tak:

reklama
hej dziewczyny :-)
u nas dzisiaj deszczowo zaprowadziłam Młodego do przedszkola i wsoczyłam jeszcze pod kołdrę. Choć godzinkę jeszcze poleżę ;-)

agusiaks hej. ja codziennie zażywam folik i pregna plus.

Kruczka świetnie że wesele udane!!

a ja jutro też mam wizytę u lekarza o 12 :happy:

Do góry