reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Hej dziewczyny!!!!
Piękne brzusie, ale ja przy Was to czuje się jak wieloryb:-(....:-)
Madzikowska
to Ty chyba wspomniałaś pierwsza o filmie na youtube "16 letnia mama"- też ryczałam jak bób.. Skąd Ty bierzesz takie filmy:-). Super- polecam!!!!
NO ja po rocznicy:-)
Troszkę sie teraz pochwalę;-):-D:-)..Aha dziękuję, WAM wszystkim za życzenia- DZIĘKI KOCHANE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!
Mąż zabrał mnie na kolację do mojej ulubionej hiszpańskiej knajpki( co przypłaciłam całonocną zgagą, ale wrażenie i chęci smaku z mojej strony- bezcenne:-D), a potem okazało się, że jesteśmy umówienie z naszymi świadkami ze ślubu w klubie z karaoke..:szok::-). BYŁO ZAJEFAJNIE. Wróciliśmy do domu grubo po północy, ale fajnie było... Rano pojechałam do pracy, bo dzwonili moim, że jest sprawa i tylko ja mogę to rozwiązać, także do 13 siedziałam w pracy.. Teraz chwilka w domku, obiadek i po małą do przedszkola i WEEKEND, a to oznacza, że nareszcie wszyscy razem w domu:-). Jak jutro będzie tak ładnie to może jakiś leśny wypad za miasto..???Aha u nas ogólnie w Kielcach epidemia" jelitówki", także "rozglądam się " na prawo i lewo:-)
DZIEWCZYNY dzięi za radę co do rozstępów, narazie nawilżam silnie, a za ok 1,5 tyg zainwestuje w cos co polecałyście:-)..
Miłego weekendu i uważajcie na siebie "ciężarówki".. BUZIAKI

zonga - jakie leki na to dają oprócz luteiny bądź duphastonu??
ja to już biorę dopochwowo 2x2
co więcej mogą mi przepisać w szpitalu?

zonqa- hihi to już nie jesteś anonimowa ;-);-);-) żartuję oczywiście - piękne robisz cudeńka ech zdolna jesteś

lwica - super, że wieczór się udał... no to mąż się postarał...:-)

A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku,wyszłyśmy z domu o 11,więc troszkę Nam zeszło.A ja jeszcze idę dzisiaj do pracy,i na większe zakupy,więc jak wrócę to grzecznie pójdę spać.Mój mężuś na calutki dzień idzie jutro do pracy,więc nie wykorzystam Go zakupowo.
Mam nadzieję że mała mi choć chwilę odpocząć,a w ogóle najchętniej to bym się przespała z godzinkę.

lwica tylko pogratulować pomysłowego męża

madzikowska kuruj się bidulo.

A od jutra jesień kalendarzowa. Jak pogoda będzie taka jak dziś to mi się będzie podobać:-) Właśnie wróciłam z obiadu u teściowej. Dobre było tylko mi się odbija:-p

Mm83 szczerze to powiem ci że się nie orientuje dokładnie. Ja dostałam 2x1 nospe i 3x1 duposan ale wiem że nie które dziewczyn przyjmują końskie dawki leków.

Z tego co wyczytałam to:"Pacjentkom (również bardzo indywidualnie) ordynuje się leki. Najczęściej stosuje się: Duphaston w tabletkach, Luteinę w tabletkach dopochwowych, czasami Kaprogest."

A mówiłaś lekarzowi że cały czas brudzisz ??

Ja przysypiam co jakiś czas w łóżeczku :laugh2:teraz czekam aż mama przyprowadzi mi Fifka z przedszkola i zrobi obiadek :-D

Ankzoc a no nie jestem anonimowa :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Lwica i mamakruszynki jezeli film Wam sie podobal to jak znajde dzisiaj cos fajnego to podam link :)
Dziewczyny juz czuje sie lepiej tylko moje smyki strasznie wariuja i musze troszke sie nimi zajac. Klikne do Was wieczorkiem. Milego dnia

Do góry