reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Evciu nie denerwuj sie, niech sobie chlopina tez kupi zabawke ;-) oni przeciez jak duze dzieci tylko z wiekiem ceny gadzetow rosna ;-). Co do czatowania... Ty masz nas tutaj gdzie wylejesz wszystkie swoje zlosci, watpliwosci i humorki, a maz?? tez ma takie same potrzeby, a wiadomo jak powiesz cos w zaufaniu to nagle wszyscy znaja Twoj problem... wiesz co ma wisiec nie utonie, i gdyby mial kogos poznac to i bez laptopa to zrobi...niestety na to nie mamy wplywu, mozemy jedynie nie zamieniac sie w przyslowiowe wiedzmy i tyle. Wydaje mi sie, ze wiecej zaufania moglabys mezowi okazac ;-) i jeszcze jedno ja bym nigdy nie czatowala pod innym nickiem ze swoim ;-)
Zreszta ja ze swoim czatuje na fb czesto :-D gdy byl na szkoleniach robilismy to codziennie, a szkolenie mial 20 min od domu ;-) ale zawsze robie to ze swojego konta ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe kwietnióweczki

ja mam niestety kłopoty z netem i nie mogę za bardzo pisać, a miałam ochotę, bo niektóre dyskusje gorące

yoohoosek- całkowicie się z tobą zgadzam w kwestii porodu sn i cc, chociaż przyznam, że ja wolałabym mieć wybór co do znieczulenia, w moim szpitalu jest to niemożliwe i we wszystkich szpitalach w promieniu 40km też, najbliżej znieczulenie mogłabym dostać w Łodzi, tylko boję się że nie zdąże dojechać, do samego miasta mam 60 km, a przez miasto w godzinach szczytu jedzie się czasem i dwie godziny, tak czy inaczej należy nam się prawo do wyboru, w końcu to nasze ciało, a nie lekarzy czy nfz

zonqa, yoohoosek- &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
majra do CZMP masz jakies 70km, ale bez wjezdzania w miasto, objazdem znacznie szybciej niz przebijanie sie przez korki, jedziesz na brzeziny, tam odbijasz na andrespol, wisniowa gora i wjezdzasz do lodzi od drugiej strony...szpital jest na samej wylotowej na rzgow ;-) najchetniej sama bym tam rodzila ponownie... ale mam stanowczo za daleko...

Ostatnia edycja:
myszka- wiem, jeździłam kiedyś do Ptaka na zakupy ;-), ale ja to na porodówce byłam 2,5 godziny w tym dwie godziny po. najbardziej boję się rozłąki z córcią i tego, że ten szpital to taki moloch ogromny, ale masz racje tam dają zzo w standardzie i potrafią to robić dobrze

Cześć dziewczynki,nie wiem jak u Was,ale Nas w Krakowie paskudna pogoda,zimno i leje.Ale mimo wszystko humor mi dopisuje,siedzimy sobie z Kornelką pod kołdrą i się przytulamy:-)Ja mam USG genetyczne we wtorek,i też nie mogę się doczekać,mam nadzieję że wszystko jest dobrze.
zonqa, yoohoosek trzymam nadal kciuki,na pewno będzie wszystko dobrze,musi być!
Co gotujecie dzisiaj na obiadek?może mnie zainspirujecie?

hej:) ja na chwilke z telefonu:) od ra.a latam i sprzatam, wczoraj zrobilam torta :) pokaze wam w poniedzialek i uwazam ze jest udany:d

mamakruszynki: okropna ta pogoda, ja dzis poszlam rano na zakupy w emu ocieplanych bo tak zimno bylo:o
a tak to mamy sie dobrze :)
milego weekendu :))))

U mnie też zimno, aż się z domu nie chce wychodzić. Właśnie w szafie zmieniłam ciuchy letnie na zimowe, bo na lato już nie liczę. Marzy mi się garderoba, bez tego przekładania w tą i z powrotem. Ale na 47 m to co mi innego zostaje :-p

Mamakruszynki u mnie na obiad dziś karkówka zapiekana w pomidorach i oliwkach. Już mam przygotowaną tylko do piekarnika wstawić.

Czyli jednak przesadzam :-p
Wkurzylam sie bo to nie pierwszy raz jak kupil cos bez mojej aprobaty- kiedys juz kupil skuter, ktory sprzedal po roku a kredyt jeszcze splacamy... moze to dlatego tak mam, tym bardziej ze oboje sie martwimy o kase.
Postaram sie tez z tymi glupimi myslami przystopowac ale to tez tak z doswiadczenia ;-)

U nas tez beznadziejnie, zimno, wieje.
Dzis sie nie ruszam z domu na krok.
Jutro za to wybieram sie z dziewczynkami do mojej dobrej znajomej na caly dzien wiec fajnie jakby sie ocieplilo.

Ja osobiscie robie dzis gulasz bo juz bardzo bardzo dawno nie jedlismy- tylko sie zastanawiam jak mi podejdzie bo do miesa mam niechec ogolnie.

Zmykam porzadki w koncu zaczac bo 12 sie zbliza :shocked2: a ja tylko sniadanie zrobilam i leze w lozku ;-)

reklama
eevciaa88 mocno przytulam. Faceci rzeczywiście są czasem jak dzieci.

Ja właśnie posprzątałam ubikację, łazienkę, wywiesiłam pranie i nie mam już siły:dry:

Do góry