reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

eewciaa88 bardzo się cieszę że się dogadaliście z mężem,to znaczy że nie wypaliło się między Wami uczucie.A to najważniejsze.
Ja co do porodu mam jedną zasadę,jeśli weszło,to i wyjść musi,nie ma wyjścia,Każda kobieta inaczej znosi poród,ale też prawie wszystkie jak zobaczą dzieciątko to zapominają o wszystkim:-)
lwica najlepszego z okazji rocznicy,upojnego wieczorku Wam życzę:-)
Moje dziecko właśnie śpiewa do swojej stopy:-)a ja idę prasować

reklama
my po zakupach, oczywiście mnie mdliło w lidlu od tych bułek bleh ;p
ale mamy twistosy z małą i sie zajadamy ;d haha ;))
kupiłam tez kiwi, jedyny owoc jaki moge jeść ;p są w nim w ogole jakieś wartości dla dzidzi? :D

bo ja juz widze ze dziecko wysysa co chce ze mnie bo mi włosy wypadają i łamią mi sie paznokcie a zawsze miałam piękne! :p ale co ja poradze ze na nic nie mam ochoty a nie potrafie w siebie wepchac czegos czego mi sie nie chce :p

Hejka, ja takze jestem kwietniową ciężarówką :) Do niedawna zapracowana żona I. i mama dwuletniej Alicji. Teraz jestem skazana na leżenie w łóżku z powodu krwiaka :( Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wierzcie mi, że żadne forum nie jest w stanie zdołować i wystraszyć bardziej niż 5 dni na patologii ciąży :((
Co do objawów to mnie także cały czas muli i odrzuca na samą myśl o mięsie. Dodatkowo mam jeszcze jeden nietypowy objaw - niepohamowany odruch wymiotny podczas mycia zębów :D Tak samo było przy pierwszej ciązy i wiem, ze minie po urodzeniu ;)

ja juz sie zmartwilam ze nie czuje nic...:p jask leze plasko nie czuje nic kompletnie..:(

ladies, kochanie..... dzis nie czujesz, moze jutro poczujesz, nie sugeruj sie ze kilka z nas czuje
ja to wyczuwam jak taki pagorek, zgrubienie....
nie martw sie proszeee

krolewna, kiwi bardzo bogate w vit z grupy B, rewelacja na czas ciazy!

reklama
Do góry