reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
ankzoc- współczuje Ci ze aż sie tak źle czujesz mamokruszynki również. Mam nadzieje że lada chwila wam to przejdzie mi przeszło dosłownie z dnia na dzień i apetyt tez wrócił z dnia na dzień;)3 maj Cie się kochane!!

olciaaa- no to najwidoczniej tak jest bo generalnie lekarz powinien podać termin z ostatniego dnia miesiączki, wiec może źle usłyszał, żle wklepał i stąd ten błąd!

krolewnazmarcepana- u nas tak od 6 rano :baffled:

Shy- w pierwszej ciąży miałam tak do końca 4 m-ca... wiesz łudziłam się że teraz będzie inaczej... jasneee:cool:

klaudia011- ja tez uwielbiam ten program i zawsze mi łzy poleciały, ale teraz ryczę na maxa...

to musi byc strasze tak wymiotowac zawsze i wszedzie :-( mnie mdlosci mecza okropnie a do tego jeszcze wymioty, to musi byc koszmar :-( :-(

w dwoch poprzednich ciazach tak nie mialam, mailam na poczatku ciazy lekkie poranne mdlosci, wstret do zapachow i juz a teraz mdlosci do wieczora, czasem mi sie lzy w oczach pokazuja tak jest bleee.....

olciaaa, dziwne masz te wyliczenia.... ja tez mam termin przed Toba a w tc jestem nizej :rofl2::eek:

ankzoc, o tak zupki mi wchodza :-) ale od bardzo wielu rzeczy mnie odrzuca.... sama jestem tym zdziwiona :szok: w poprzednich ciazach pochlanailam wszystko a zwlaszcza slodycze :-D

a mi na szczeście te wymioty przeszły ufff, mdłości jeszcze mam wieczorem, albo jak jakis zapach poczuje
a do lidla to ja nie moge wchodzic wogole :D bo zapach tych bułek... az mi sie słabo robi haha :p

Notka- już chyba nawet w pracy wszyscy przywykli do tego, że chodzę i wymiotuję... krępuje mnie to, ale ludzie z biur fajnie podchodzą do tego heh w końcu znamy się tyle czasu...czasami mnie tu rozpieszczają, bo ja niby 30 lat mam a jednak najmłodsza... a niestety nie mogę sobie poszaleć z jedzeniem :baffled:
ale nauczyłam się jednego, że jak chce wymiotować to idę i to robię bo wstrzymywanie jest jeszcze gorsze...
ps. może jednak na dziewczynkę... ja tak samo miałam przy Mai więc pewnie będzie druga pipencja

meago bardzo mi przykro i współczuję. Miałam identyczną sytuację w 1-ej ciąży. w 8 tyg. bijące serduszko, a w 11 tyg. krwawienie - poronienie zatrzymane. Niestety polskie szpitale nie są przygotowane na takie przypadki.
Trzymam kciuki byście w niedługim czasie zostali rodzicami!

Wczoraj w trakcie odpisywania zawiesił mi się komputer i widzę, że nie ma mojej odp. :-(
Chciałam tylko napisać, że się naczytałam "o lodach" i wieczorem zaszaleliśmy z mężem :-D Tym razem już nic mnie nie bolało, czuję się świetnie.

reklama
Do góry