reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Czesc kobitki :) to i ja sie do was dolacze :-D Mam na imie Ola mam 21 lat i jestem w 9 tyg ciazy :) troche komplikacji mialam bo krwrilam ale juz jest wszystko dobrze krwiaczek sie wchlania wczoraj bylam u gin i termin mam na 30 kwietnia :)

reklama
olciaaa- witaj i zapraszamy
chyba coś nie tak skoro masz termin na 30 kwietnia a jesteś już w 9 tyg i 2 dni :confused: ja rozpoczęłam 9 tydzień a mam termin na 22 kwietnia sprawdź to ;-)

Czytam i czytam, ale nie ogarniam :)
Za dużo piszecie. Dwa dni człowiek nie zagląda i już jest do tyłu tyle stron.

Witam olciaa. faktycznie dziwnie, że termin na 30 kwietnia i 9 tydzień. Ja mam termin na 18-19 kwietnia, a dzisiaj mam 9 tydzień i 5 dni.

ankzoc wczoraj bylam u ginekologa i powiedzial mi ze z USG wynika ze 9 tydzien i dzien porodu to 30 kwietnia :) wiec nie wiem ale na USG ktore mam tez jest tak napisane

olciaa witaj :happy:

piszecie o obiedzie.... mam wlasnie mi przekazala ze wraca z moim synkiem z bazarku i wioza dynie dla mnie :-) bedzie zupa dyniowa, ktora uwielbiam :-):-) kochana Mamusia!!

poki co pozarlam kapusniak ;-)

powiem Wam, ze w dalszym ciagu mnie od slodyczy odrzuca, ale owoce pochlaniam... a szczegolnie brzoskwinie!! pyszota!

olciaaa- jeśli przyjął termin z ostatniej miesiączki i to 9 tydzień, to na pewno będziesz miała termin bliżej gdzieś ok 20 kwietnia, ale jeśli ci podał 30 kwietnia to być może z wymiarów dzidziusia... a tym bym się nie sugerowała, bo każde dzieciątko jest inne ja po ostatnim usg miałam już przyśpieszony termin bo maluszek ma już 2,5 cm czy tak gdzieś ponad 9 tydzień dobrze :-)

ps. w suwaczku wstaw datę ostatniej miesiączki... i samo ci pokaże

reklama
Smile_- zaniedbałaś nas... to teraz masz nadrabiania a działo się trochę... więc miłej lektury :-D

Notka- mnie też od słodyczy odrzuca, nawet jak coś wcisnę w siebie to i tak zwymiotuję :baffled: w sumie to dobrze... po co ma się tłuszczyk odkładać... co do owoców niestety ja nie mogę bo też wymiotuję ech... ale za to zupki hmmm jakoś podchodzą mi bardzo...widzę że tobie też ;-)

Do góry