Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
ja ci powiem skad sie to u ciebie wzielo z forum i czytania glupotmi tez.. moja babcia 6 dzieci moja mama 4.. moja mama raz miala ciaze biochemiczna ale zdarza sie..niestety
ale ogolnie zadnych poronien nie mialam w rodzinie i problemow... sama jestem po 1 ciazy i powiem ci ze wszystko robilam w 1 ciazy jadlam wszystko pilam cole nawet i sie nie przejmowalam...przeprowadzalam sie 3 razy w okresie ciazy ..co jest meczace bo pakowalam wszystko nosilam... i wszystko okej! a dodam ze w 10 tygodniu ciazy wlamywali mi sie do domu kiedy spalam z tego przerazenia spadlam ze schodow.. plakalam ze strachu i wpadlam w panike.. ale z dzidzia wszystko okej!
takze chyba nie latwo stracic ciaze.. chyba ze wlasnie zarodek ma duzo wad i organizm sam usowa taka ciaze....ale ja tez sie stresuje teraz jak uslysze ze ktos tam poronil... najbardziej przeraza mnie ta ciaza obumarla ktora nie daje zadnych onjawow...
notkadodam ze tu w uk wogole sie ginekologa nie widdzichyba ze cos jest nie tak
opieke nad ciezarna sprawuje polozna
ale podoba mi sie ta opieka tutaj
w szpitalu jest super bo w Polskich szpitalach rodzic nie fajnie przynajmiej u mnie w miescie.. a tutaj naprawde rewelka![]()
nawet dostajesz codziennie karte menu i masz do wyboru sniadania obiady deseryywszystko
ladies, o moj boze co ty przeszlas kobieto!Wlamanie to cos okropnego, na dodatek jak sama jestes w domu....nie potrafie sobie tego wyobrazic brrr....zlapali tych ludzi? Dobrze, ze nic ci nie zrobili...Ja swojego czasu slyszalam o serii wlaman, kiedy to wlamywacz staje nad toba z czajnikiem z wrzatkiem i masz oddac pieniadze itp., tragedia jakas....
Masz racje odnosnie moich obaw, moja mama powiedziala, ze mam glupot nie czytac i sie nie nakrecac tylko wziac mila kapiel i sie zrelaksowac...Ale jak widze w stopkach dziewczyn ile poronily, to normalnie strach mnie ogarnia niesamowity...