reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ankoc jak będziesz się dobrze czuła to się wybierz ;-) na pewno odbudujesz pokłady energii przed narodzinami dzieciątka ;-)

Dotkass Chiny, mmmm super!, z maleństwem?

reklama
ankzoc zgadzam się z dziewczynami. Jeśli lekarz nie będzie widzieć przeciwwskazań i będziesz się dobrze czuła to dlaczego nie!! Pospacerować, może jakiś kulig, ognisko zaliczysz, więc wydaje mi się że warto :)

Notka, Kazimierz uwielbiam, czasem jeździmy nawet na jeden dzień i wieczorem wracamy tylko po to, by tak chwilę pobyć :tak:

Dotkass chiny wow tylko pozazdrościć... ale to całą rodzinką??
no chcielibyśmy, ale czy się uda i czasowo i finansowo i ogólnie, zobaczymy :sorry2:

Mam nadzieję że to nie jest pierwszy objaw alkoholizmu ;-)
:-D:-D:-D wiesz ostatnio taka sama myśl mi przeszła przez głowę, jak poczułam piękny zapach zimnego piwa, które na mnie nigdy tak nie działało :-D;-)

wiecie co jak pomyslałam o zimie to stweirdziłam ze tak duzo rzeczy musze kupic ;/ pewnie nie obejdzie sie bez kurtki ciążowej ;/ łeee :p
w pierwszej ciąży kupiłam tylko jedne spodnie i własciwie to potrzebne nie były :p bo do konca sie mieściłam w moje spodnie :p
a to było lato to leginsy i sukienki ehhh :p

a ja tam jakoś piwa nie lubie, chyba ze grzane
a piłyście kiedyś grzane piwo z żółtkiem ??? mmmmmmmmmmmmmMMMMMMM :)

Dotkass, krolewnazmarcepana - właśnie boję się bo w 1 ciąży miałam skurcze 2 m-ce przed porodem ogólnie z własnej głupoty, bo sprzątałam mieszkanie, myłam okna,,, niby wszystko na spokojnie a jednak :-( nie chciałabym się nadwyrężyć tą podróżą... no ale postaram się umówić wizytę u gina i jeśli wszystko będzie ok to pojadę

yoohoosek- dobre :-D:-D:-D ale nie wiesz jak to jest jak coś jest zakazane to najbardziej to smakuje lub ma się na to ochotę...

Notka- my to nocleg mamy w białym dunajcu ale do białki na stok i na termy jeździmy...oczywiście ja też tylko saneczki z Mają, termy spacerki...

o rajuu ale bym gdzieś pojechała!!!

teraz!!! :-D

piwko grzane mój maż pyszne robił....oj jejuuu ale mam smaka ;-)

kurczaki ja mam okna do umycia ale wstrzymam się póki co, ale już mnei tak denerwują!! wrrr

reklama
Notka- co ty kochana wyjazd jest o 5.30 a tam docieramy wieczorem oczywiście z przerwami na obiad i postojami na stacji :-p ogólnie autobus super, rozkładane fotele, toaleta więc jakoś może wytrzymam :baffled:

margot87 - właśnie chciałabym, żeby ten wyjazd był takim naładowaniem akumulatorków!

yoohoosek - tam jest cały wyjazd zorganizowany, więc kuligi, ogniska, termy, wyjazdy do zakopanego i wieczorki taneczne... także chciałaby być w stanie...

Dotkass- no mam nadzieję, że uda wam się :-)

Do góry