reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

weźcie, ale się rozmarzyłam o jakimś wyjeździe ;-) ja po cichu planuje, że jak dzidziuś kwietniowy będzie wyrozumiały, to żeby na cały lipiec wybrać się gdzieś w podróż autem, nie wiem czy któraś z Was kojarzy rodzinke:The Family Without Borders oni mnie inspirują ;-) i też chciałabym, żeby dzieciaczek nie był przeszkodą do podróżowania ;-) mam nadzieję, że mi się to uda, bo uwielbiam podróże ;-)

reklama
krolewana no ja nie paluję łazić po górach i wspinaczek, nie wiem czy bym mogła teraz, ale właśnie bardziej spacerowo. Tak pięknie, kolorowo, uwielbiam jesień i spacery :tak:

dotkass Chiny?? Ale super!! Mam nadzieję że się będziesz świetnie czuć i będziecie mogli polecieć.

dziewczyny a ja mam mega dylemat.. otóż od 10 lutego do 17 lutego możemy jechać na wyjazd zorganizowany do Białego Dunajca... jak wiecie z pomorza w góry trochę jest a to jest cały dzień jazdy autobusem. Byłam w tamtym roku na takim wyjeździe i strasznie mi się spodobała (ale teraz będę już wysoko w ciąży) teraz stoję pod wielkim znakiem zapytania :confused:

góry....my w grudniu Zakopane planujemy choć na 3 dni jak brat na święta zjedzie.
sam klimat Zakopanego jest obłędny. A wino grzane hihih ale tym razem nie będzie mi dane ;-)

o Chiny...super!!! :-)

dokłądnie, klimat zakopanego jest niezastąpiony, jeszcze zimą po szaleństwie na stoku takie piwko w przytulnej ciepłej knajpie mmmmm :)))
juz sie nie moge doczekac az mała będzie wystarczająco duza zeby jeźdizć na nartach :D

Notka:
no własnie widze ze same fajne opinie, moja ciocia tez jeździ tam z dziećmi, byli we francji i włoszech i tez zachwyceni, mają duzo atrakcji dla dzieci :)

ankozc: najgorzej ze tak daleko musisz jechac.. a potem z brzuchem moze to byc mało przyjemne ;/ ale moze akurat nie będzie źle :)))

ja mam do zakopanego jakieś 2 godziny ;p a motorem to nawet krócej jechaliśmy :D
ale za to nad morze daleko, a najgorzej ze pojedziesz nad to morze i nie wiadomo czy bedzie pogoda ;/
a w górach to nawet jak pada można spacerować a nad morzem jak pada to sie nie poopalasz i nie wykąpiesz;/;p

Dotkass chiny wow tylko pozazdrościć... ale to całą rodzinką??

margot87 - nie słyszałam o tej rodzince, ale super tylko pozazdrościć ja tez uwielbiam podróżować :-) a tak w ogóle to strasznie są odważni, że z takimi maluchami podróżują

góry....my w grudniu Zakopane planujemy choć na 3 dni jak brat na święta zjedzie.
sam klimat Zakopanego jest obłędny. A wino grzane hihih ale tym razem nie będzie mi dane ;-)

Ja niestety z powodu kontuzji kolana nie mogę już cieszyć się sportami zimowymi, więc wolę jesienne wypady w góry. A jak sobie pomyślałam że w tym roku nie rozgrzeję się grzanym, aromatycznym winkiem to mi się strasznie przykro zrobiło :zawstydzona/y:
Mam nadzieję że to nie jest pierwszy objaw alkoholizmu ;-)

krolewna, na pewno cos fajnego znajdziecie, dobrze ze juz teraz o tym myslisz :)

ankzoc, ja planuje wyjazd w gory na narty do Bialki w grudniu i w lutym wlasnie
zakladam ze ciaza bedzie przebiegac jak poprzednie czyli OK, tzn ja na nartach jezdzic nie bede niestety, tylko moi panowie dwaj, ja z mlodszym na sanki i basen bede chodzic :-)

a w pazdzierniku jedziemy na dwa dni do Kazimierza nad Wisla, ktory kocham sercem calym, przynajmniej 2x w roku musze tam byc, laduje baterie tam, moj syn tez juz bakcyla zlapal i sie pyta no kiedy?? :-)

reklama
Do góry