reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

kurcze ja to bym gdzies za granice jechała na wakacje :)

była któraś z was na wakacjach np. z eurocamp ?? albo innego campu ? :) super warunki, tylko dojazd na własną ręke a z mały dzieciakami.. no troche nie teges;/
a z biura to jakoś nie mam ochoty, po pierwsze ceny a po drugie to co teraz sie dzieje z tymi biurami ;/

ja w pierwszej ciąży byłam na l4 chyba od 5 miesiąca, a teraz ide od 1 października

ankozc: własnie bede sie tez rozglądać, dlatego wczesniej patrze bo chce coś ciekawego znaleźc a tyle tego jest ze nie wiadomo co wybrac

reklama
my w tym roku byliśmy na Krecie..ale z biurem podróży.
o campach żadnych opinii nie słyszałam wiec nie pomogę...

ja byłam własnie z eurocamp w chorwacji, bylismy we wrześniu na początku samym
powiem wam ze zapłacilismy za 5 osób -2 tygodnie - ok 1200 zł za nocleg
mieliśmy taki domek na kółkach z kuchnią i łazienką, super :)
dla mnie rewelacja, zamknięty camping, własna plaża i baseny :)

chętnie bym jechała :) my bylismy samochodem, raczej bym sie nie wybrała ze względu na moej problemy pęcherzowe postój co 10 min nieee :p ale samolotem chętnie :D

Oj mi też się marzy jakiś wyjazd. My w tym roku na urlop polecieliśmy na początku czerwca i teraz tak sobie myślę, że jakby była ładna jesienna pogoda to może mi się uda wyciągnąć męża na jakiś weekend w górach na przykład :tak:

ohh w góry tez bym jechała, ale z małą to kiepsko ;/ za malutka jest, a w nosidle jej nosic na pewno nie bede :p z nią to jedynie na krupówki :D haha

ja liczę, że uda nam się w czerwcu polecieć do Chin (moja siostra tam jest z mężem na kontrakcie, więc w sumie największy wydatek to bilety lotnicze, ale narazie nie planuje ze wzgledu na to, że nie wiem jak będę się czuła po porodzie, a życie się tak szybko zmienia jak w kalejdoskopie, że wolę spontany niż planowanie ;-)) ...a góry, och tak, dawno nie byłam, ale jak pisałam nie planuje aż z takim wyprzedzeniem

Heyka
Notka i Laidis niestety z tym zakazem to juz do konca ciazy no i na czas pologu a pozniej to sama bede sie bala zeby kolejnej wpadki nie bylo wiec nim cos z tym zrobie to nici z przyjemnosci.
Widze temat wakacji, zazdroszcze Wam wyjazdow bo u mnie to ciezko, kasa moze i jest ale czasu brak. Jedynie mozemy pozyc wspomnieniami z Tunezji z 2011r tylko maly nam dokuczal bo wszedzie uciekal ale mimo to bylo cudnie....
ide obiadek gotowac....narazie

moja kolezanka z pracy byla z dwojka malych dzieci na eurocampie we Wloszech, wrocila zachwycona :-) dojazd samochodem wlasnym

reklama
góry....my w grudniu Zakopane planujemy choć na 3 dni jak brat na święta zjedzie.
sam klimat Zakopanego jest obłędny. A wino grzane hihih ale tym razem nie będzie mi dane ;-)

u nas na wakacje to troche dojazd własnym autem odpada..mąż bardzo dużo jeździ w ciagu roku i choć na wakacjach chce odpocząć od samochodu ;-)

o Chiny...super!!! :-)

Do góry