reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

a co do igraszek ja z tego co wiem to nie tylko penetracja jest problemem, ale skurcze u kobiety w trakcie tych 'przyjemności'.
wiesz to zależy, bo jeżeli nie ma przeciwwskazań to te skurcze są jak najbardziej wskazane ze względu na to, że Maluszek odczuwa rzyjemność, bo macica bąbla kołysze :tak:;-):-)

wracamy za 2 tyg, więc pewnie nawet nie będę próbowała Was nadganiać, obstawiam, że jak wrócę, to bedzie jakieś 100 stron więcej:cool2:
oby tylko 100 :-D;-) miłego urlopowania

reklama
Nef to życzę udanego odpoczynku :) Skorzystaj ze słońca i morza, bo możliwe że jak wrócicie to u nas będzie już jesiennie.
A z pakowaniem współczuję, też nienawidzę tego prasowania, składania i jeszcze mam tak, że zazwyczaj wydaje mi się że wszystkiego potrzebuję, a na miejscu się okazuję że mam trzy razy więcej rzeczy niż powinnam mieć :zawstydzona/y:.

A z pakowaniem współczuję, też nienawidzę tego prasowania, składania i jeszcze mam tak, że zazwyczaj wydaje mi się że wszystkiego potrzebuję, a na miejscu się okazuję że mam trzy razy więcej rzeczy niż powinnam mieć :zawstydzona/y:.
mam to samo, zawsze myślę, że czegoś jeszcze zapomniałam zabrać, więc pakuję max, efekt jest taki, że nie zależnie na ile i gdzie jadę biorę taką samą ilość rzeczy :-D

co do pakowania to u mnie też masakra ja zawsze nabiorę tyle rzeczy niepotrzebnych ech... ale przynajmniej dla Mai pakuję niby nadto a ona i tak wszystko zużyje :-D taki z niej mały brudasek

mam to samo, zawsze myślę, że czegoś jeszcze zapomniałam zabrać, więc pakuję max, efekt jest taki, że nie zależnie na ile i gdzie jadę biorę taką samą ilość rzeczy :-D

ja mam tak samo :-D
musze wziąć milion par butów, sukienek, spodenek, spodni
a potem gdzies jedziemy i codziennie rano zaastanawiam sie godzine w co sie ubrac bo mam tyle rzeczy ze az nie wiem co wybrac :D haha :p
ja zawsze zabieram tyle rzeczy ze musze miec osobną torbe, a mąż z małą razem zabierają mniej ubran niz ja :p

aaapropo, macie małe dzieci to moze mi dacie jakąś sprawdzoną miejscówke nad morzem własnie na wypoczynek z maluchami ?? bo szukam i szukam i nic nie moge znaleźć ciekawego, a my musimy z większym wyprzedzeniem coś rezerwowac na przyszłe wakacje :p

w zeszlym roku jak jechalam nad morze na 6 tygodni to maz sie smial ze albo przyczepe albo mala furgonetke musi skombinowac :-D ja tez jestem mistrzynia w pakowaniu na maxa
ciekawe jak w 2013 roku nasz samochod bedzie wygladal w drodze nad morze.... 3 dzieci i bagaze na 2 miesiace ha ha ha ha

Nef cierpliwości i siły przy pakowaniu. No a przede wszystkim udanego wypoczynku!!! :tak:
ja też nie lubię się pakować...ehh niegdy nie wiem co zabrać...jak jechaliśmy na wakacje to to był poprostu dramat walizki dopakowane tak ze masakra!! ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za badanie genetyczne. Oby wizyty były udane!! :happy2:

krolewnazmarcepana
mój Młody ostatnio non stop Elmo ogląda....i tak sobie śpiewamy "Elmo kocha rybkę...." ;-)

Ja juz obiadek ugotowałam. Teraz może odkurzę , a później ciecho i kawka, o!
odpocząć też trzeba ;-)

w zeszlym roku jak jechalam nad morze na 6 tygodni to maz sie smial ze albo przyczepe albo mala furgonetke musi skombinowac :-D ja tez jestem mistrzynia w pakowaniu na maxa
ciekawe jak w 2013 roku nasz samochod bedzie wygladal w drodze nad morze.... 3 dzieci i bagaze na 2 miesiace ha ha ha ha

my własnie specjalnie zmieniamy samochod haha :p chociaż juz kombi mamy :p ale małoooo miejsca :p

reklama
my własnie specjalnie zmieniamy samochod haha :p chociaż juz kombi mamy :p ale małoooo miejsca :p

my do kombi dokupilismy bagaznik na dach :cool2:
a teraz to juz na vana trzeba zmienic chyba ;-) chi chi moj maz oszaleje z tym moim pakowaniem, ale i tak wszystko ladnie i sprawnie upycha a ja go potem chwale i chwale ze z taka iloscia rzeczy sobie poradzil i ze jest TAKIM bohaterem ... :-D:-D i wszycy w dobrych humorach jedziemy nad morze ;-)

ankzoc, kiedy planujesz isc na L4....
ja sie zaczynam zastanawiac.... w przyszlym tygodniu mam zamiar szefowej i reszcie oznajmic, ze jestem w ciazy i podam przyblizony termin, kiedy zamierzam isc na L4

Do góry