Cześć
Margot ja rybę wędzoną jem, w pierwszej ciąży też jadłam z resztą mieszkam nad morzem więc jak tu nie jeść zwłaszcza że uwielbiam ryby prawie w każdej postaci
Shy znajoma miała na początku ciąży jelitówkę i lekarz niestety nic jej nie mógł przepisać żeby ulżyć, musiała swoje odcierpieć najlepiej skonsultuj to ze swoim lekarzem jak Cię dopadnie ale może uda Ci się jej uniknąć
Nef mi na ból głowy pomaga picie wody w dużych ilościach, nie wiem co to ma do rzeczy ale działa
Dotkass gratuluje awansu ;-)
teraz musisz o Nas dbać hihi życzę Ci dużo zapału do nowej funkcji!! mam pytanie czy na listę wpisujemy datę z USG czy OM u mnie jest 5 dni różnicy :/
pscółka ja odpuszczam badania prenatalne, a pomiar NT ma robić na zwykłej wizycie kontrolnej. U nas w rodzinie nie ma wad genetycznych, jestem przed 30-tką, z pierwszą ciążą problemów nie było a do specjalisty mam kawał drogi a badanie kosztuje ok 300 zł także jestem dobrej myśli że obędzie się bez niego
cytrusik ja też lubię jesień, sama z resztą jestem z listopada
Pchła ja w pierwszej ciąży małą poczułam ok 16 tyg, teraz też czekam na tę chwilę z niecierpliwością
Smile_ ja się z takim określeniem nie spotkałam ale rozwaliło mnie całkowicie
u mnie w mieście większość jest młodych mam - małe miasteczko, marne możliwości, brak pracy, te które chcą się uczyć pouciekały a reszta została i pozakładała rodziny
Notka mi wszyscy mówią że teraz chłopak będzie a ja wiem że będzie dziewczynka choć wyraźnego przeczucia co do płci nie mam - u mnie w rodzinie jest tak że rodzą się tylko tej samej płci nie ma parek
a że mam dziewczynkę to teraz druga do kompletu z resztą tak bym nawet chyba wolała
Dużo zdrowia dla Waszych pociech bo widzę że wirusiska jesienne rządzą :/
A mnie rozwalają miny ludzi jak dowiadują się że w ciąży jestem i to pytanie: znowu?!już?!tak szybko?! sąsiadka to wczoraj z wrażenia prawie ze schodów zleciała :/ a mała zaraz 14 m-cy kończy a oni reagują jakbym wczoraj urodziła