reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
ankzoc, obyś nie wykrakała emotikony-414.gif

Pianka, właśnie próbowałam zmienić ale coś nie wiem jak to zrobić..od początku suwaczek czy sam wpis..ale tzreba to zrobić koniecznie :)

u moich znajomy dużo ślubów na przyszły rok się szykuje, no i generalnie są to osoby po 25 r.z. a przed 30. Maluszków jest 2 (chłopców), dlatego mam przeczucia że u nas będzie dziewczynka ;-) zresztą takby mi jakoś pasowało, chociaż mężuś chciałby chłopca ;-)
rozwodników na razie w koło nie mam, ale też mało małżeństw, więc to raczej z tego powodu ;-)
co do daty ja na razie wpisałam OM, a za tydzień po usg najwyżej dopisze w nawiasie datę z USG ;-)

wiecie co a ja mam jakiś dół...wczoraj po przeczytaniu info o asi i jej pustym pęcherzyku.. przyleciałam do domu i chwyciłam moje pierwsze usg z 5 tygodnia... i zaczęłam się stresować bo teraz mam wizytę w pn a jesteśmy na tym samym etapie ciąży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech sorki musiałam wam posmucić, jeszcze do tego wszystkiego wyskoczyła mi opryszczka na ustach i jest mi strasznie zimno :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
wiecie co a ja mam jakiś dół...wczoraj po przeczytaniu info o asi i jej pustym pęcherzyku.. przyleciałam do domu i chwyciłam moje pierwsze usg z 5 tygodnia... i zaczęłam się stresować bo teraz mam wizytę w pn a jesteśmy na tym samym etapie ciąży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech sorki musiałam wam posmucić, jeszcze do tego wszystkiego wyskoczyła mi opryszczka na ustach i jest mi strasznie zimno :zawstydzona/y:

Spokojnie, wszystko bedzie dobrze...chyba kazda z nas tak sie stresuje....Ja w 5 tyg tez mialam tylko pecherzyk, a USG dwa dni temu pokazlao mi zdrowe, machajace do mnie malenstwo...Ja sobie mysle, ze co ma byc to bedzie, stresowac sie nie moge, a malenstwu tylko pomoge jak bede radosna i spokojna...

Bedzie dobrze, zobaczysz

reklama
ja mam przeczucie na chłopaka, nie mam nic przeciwko, ale tyle ładnych- prawie nieużywanych sukieneczek mam w szafie, i już jakieś 50 lalek (chociaż kolejki i samochody też mamy ;-))

spokojnie dziewczyny: usg 4t3d- pęcherzyk 7mm, usg 5t3d- ciałko żółte i 2mm zarodeczek; usg 6t3d- zarodek 8mm i tętno

Ostatnia edycja:
Do góry