reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam ciężarówki w niedzielny poranek,pewnie większość z Was jeszcze śpi...zazdroszczę.My wczoraj byliśmy na imprezie,tzn.ja byłam sama a mąż dołączył jak wrócił z pracy.Siostra siedziała z bąblicą,przynajmniej się rozerwaliśmy,i pośmialiśmy za wszystkie czasy.Niestety moje dziecko nie chce zrozumieć że mamusia była na imprezie,i chciałaby pospać,w związku z czym 6:15 już ładnie śpiewała:-).Będę dzisiaj nie tomna:-)

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie wszystko ok. we wtorek wizyta i zobaczę znów fasolkę :)
Jesli chodzi o kalendarz chiński to wychodzi mi, ze będzie córka! Marzy mi się córeczka:tak:
Mamakruszynki mój synek tez był malutki 2500g i 50 cm. Teściowa to się popłakała na jego widok, bo jej dzieci były duże - od 4,5 kg do 5kg!:szok: Teraz mój syn jest duzo wyższy ode mnie ( a mam 173 cm wzrostu) ...jak ten czas leci...

meago zazdroszczę tak rzadkich mdłości! U mnie całe dnie nudności i niekiedy spotkanie z wc :-(

Witajcie dziewczyny ;) Dawno mnie tu nie było, ale podziwiam Waszą wenę twórczą! Skąd Wy bierzecie na to czas???:-) U mnie wszystko ok, choc dziś po raz pierwszy zwróciłam część obiadu :baffled:Wczoraj znów dopadłą mnie ta okropna migrena, ale na szczęście dziś nie ma po niej śladu:laugh2:JA na wizytę wybieram się w środę i już nie mogę się doczekać!!!Żeby tylko wszystko było dobrze - cały czas myślę o tym USG genetycznym i mam nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze. A tymczasem czytam tutaj, że pojawiły się nam kwietniowe bliźniaki - GRATULACJE DLA MAMUSI!!!:-D Pozdrawiam cieplutko:-)

O super, gratuluję! Musimy przygotować 3 zestawy imion co? hehe:-D

Aguś- dokładnie tak, chociaż mam przeczucie, że to będzie jedna płeć:-). Na razie próbuje z M znaleźć jakieś kompromisy w tej materii.
Ja dzisiaj mam bardzo kiepski dzień, ciągle na wstecznym...ale to znak, że jutro może być lepiej.
Już też nie mogę doczekać się wizyty i USG, a tu jeszcze tydzień...

Mamakruszynki to Krzyś tak samo od 5:40 do 6 to jego codzienny czas na pobudkę i nie ma zmiłuj :no: Mąż za to przestał korzystać z budzika :-D Super, że impreza się udała.
Oj mi też czas się strasznie dłuźy, usg dopiero 27.09 a ja już bym chciała wiedzieć czy wszystko ok.
Piekę pierożki z mięsem, mąż już kilka pochłonął a mnie one nie ruszają. Dalej mam nudności i brak apetytu. Lubię jednak odstresowac się przy pichceniu.

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, podczytuje Was od jakiegos czasu i nareszcie zdecydowalam sie napisac..
Jestem w pierwszej ciazy, termin porodu 15.04.2013 pierwsze usg mialam 4 dni temu i widzialam piekne bijace serduszko poplakalam sie jak dziecko , a to dlatego ze duzo musilismy z m przejsc zeby zobaczyc dwie upragnione kreseczki :-) Dolaczylam tez do tego forum bo wiele doswiadczonych mam tu jest wiec bedzie sie od kogo uczyc i dopytywac ;-)
Nadal nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy a jutro zaczynam 9 tydz :zawstydzona/y: objawy juz od kilku tyg sa. Czesto mnie mdli jeszcze nie wymiotowalam ale nie wiem co gorsze :-D bardzo boli mnie krzyz bylam u lekarza i chyba bede musiala jakies masaze miec ..

Gratuluje wszystkim przyszlym mamuśka i milej nocki zycze

ejj ;p jak wasze dzieci to kruszynki to co powiecie na moje, mała jak sie urodziła to ważyła 2350 i miała 47 cm, a później ważyla 2 kg ;D

my po weekendzie, zjeździlismy cały kraków za butami dla małej ale nie ma nigdzie takich jak chcemy ;[;[ no i bede musiała zwykłe trzewiki kupic ;[
aa i zakupilismy jej rower biegowy :D haha ale jeszcze sie boi na nim jeździć :D będzie na wiosne :D

a ja od jakiś 3 dni moge w miare jesć :D hehe ;p także jeszcze zeby nie zapeszyc ale chyab bedzie juz lepiej :D

reklama
hej dziewczynki
witajkrystal powiem Ci że mnie pocieszylaś, własnie weszłam na forum żeby spytać czy któraś z Was też ma bóle krzyża, bo ja dziś rano wstałam i się przeraziłam tak mnie w plecach gniecie! nie wiem czy to po krzywo przespanej nocce, czy to jakieś kurcze tak się objawiają, ale zdążyłam się już przestraszyć :sorry2:

Do góry