Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Phelania, Ty nie modź kapustą itp, tylko przed karmieniem ciepłe okłady, żeby rozgrzać kanaliki, lepiej mleko spływa, a żeby nie było zapalenia, masaż, ja używałam przed porodem i później po porodzie przy karmieniu Perfecta Mama, rewelacja polecam- naprawdę, maść zawiera chyba właśnie jakiś składnik kapuściany, już nie pamiętam, ale rewelacyjnie rozmiękcza pierś i znosi ból i "obrzęk"...a i cena jest przystępna
jeżeli chodzi o zęby, Amela też ma piękne ząbki, zero ubytków, prościutkie, bielutkie, być możew to efekt tego, że od urodzenia dwa razy dziennie myłam Jej ząbki, a raczej dziąsełka specjalnym żelem dla noworodków taką nakładką żelową, ja mam chopla na punkcie zębów, więc...jak tylko wróciłyśmy ze szpitala rano i wieczorem dziąsełka były myte , cukier pierwszy raz spróbowała chyba jak skończyła rok na swoje urodziny
jeżeli chodzi o zęby, Amela też ma piękne ząbki, zero ubytków, prościutkie, bielutkie, być możew to efekt tego, że od urodzenia dwa razy dziennie myłam Jej ząbki, a raczej dziąsełka specjalnym żelem dla noworodków taką nakładką żelową, ja mam chopla na punkcie zębów, więc...jak tylko wróciłyśmy ze szpitala rano i wieczorem dziąsełka były myte , cukier pierwszy raz spróbowała chyba jak skończyła rok na swoje urodziny
Ostatnia edycja: