ktora to pisala o chlebie drwala z lidla z maselkiem i pomidorami ???? aaaaaa....... slina mi cieknie!!!!! chyba oszaleje ;-)
:-)
ja dzis zaraz po usg zaatakowalam budke z preclami:-) a juz pod domem zrobilam nalot na spozywczaka, w ktorym kupilam surowke z kapusty i marchewki. tak mnie naszlo na ta surowke cos
w
hite_orchid gdzie zapisałaś się do szkoły rodzenia? W Żeromskim? I słyszałam że trzeba mieć pozwolenie od lekarza i będę musiała z nim pogadać, bo u mnie ciąża zagrożona i trzeba uważać
Ja też bym chciała i właśnie robię rozeznanie co gdzie i za ile, a piszesz że masz bezpłatnie.....
tak w Żeromskim
pozwolenie od lekarza trzeba miec na czesc dot. gimnastyki (podobno osobno sa spotkania dot. teorii i osobno gimnastyka). u mnie na razie tez ciaza zagrozona, ale do stycznia jeszcze troche czasu i mam nadzieje, ze wszystko juz bedzie dobrze. a jak nie to najwyzej bede opuszczac czesc gimnastyczna
ja też wybieram się w góry bukowina tatrzańska lub białka w tamtym roku śmigałam na nartach w tym będę chodzić z córcią na banie - nie wiem czy byłaś na tych termach w białce, ale polecam
ja mam w gory rzut beretem, wiec kilka razy w roku jestem
choc ja naleze do frakcji snowboardowej
w tym roku myslalam, ze sprobuje tez nart, ale trzeba to bedzie odlozyc na rok nastepny
co do term to bylam i w Bialce i w Bukowinie, bo nie ma to jak po calym dniu na stoku wymoczyc sie podczas gdy sniezek pruszy na glowe
w tym roku tez chetnie termy zalicze, choc troche sie boje o ewentualne infekcje... no ale w sumie nigdy nie bylam na tego typu infekcje podatna, wiec moze nic sie nie stanie
ja juz po usg (kolejnym
w sumie konczymy dzis 8 tc a ja juz mam za soba 5 usg
).
maluszek rosnie prawidlowo:-) osiagnal 14.5 mm wiec podrecznikowo
a termin z usg wyszedl mi dzien pozniej niz z OM
nawet sie dowiedzialam, ze podczas zaplodnienia owulacja byla z lewego jajnika i co ciekawe... mam tylozgiecie macicy
za to okazalo sie, ze bardzo dobry lekarz (legenda u mnie w pracy
) robi usg genetyczne w ramach Medicovera, wiec moze rzeczywiscie nie ma potrzeby robic dwoch