reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

pscółka chyba można więcej przypraw wpisałam w googlach i w różnych tekstach pisze, że i cynamon i różne inne można dodawać. co do zębów i pobudek to współczuje, my zeszły tydzień mieliśmy pobudki zębowe no i w końcu poszedł w ruch syropek.

reklama
Witam się gościnnie ;)

Melduje, że Franek po operacji (odbyła się 8.11). Wszystko w porządku. Serce pracuje tak jak sobie to lekarze założyli. Pojawił się mały problem w postaci zweżonej prawej tętnicy płucnej i będzie konieczne cewnikowanie za dwa-trzy miesiące. Póki co Franek nadal w Krakowie - walczy z rotawirusem. Gdyby nie to już by byl dawno w domu.
Antek opłakuje brata codziennie. Co chwile pyta o brata i poplakuje.
Żeby było malo to chyba przynieśliśmy ze szpitala rotawirusa i Antek od wczoraj też robi brzydkie kupki. Sytuacja jednak opanowana.

A żeby było jeszcze smieszniej to jestem w ciąży :) .. Tak, tak. Suwaczek poniżej. Zapomnieliśmy sie trochę. A dwa tygodnie temu uznaliśmy, że koniec z powiększaniem rodziny.
Phel - będzie jeszcze mniejsza różnica niż u Ciebie ;)
Teraz sie tylko boje o zdrowie maluszka. Wszystko inne mi obojętne.

Uciekam, bo mam troche pracy na głowie...

Anezram- gratuluję zakupu! świetnie :) przed wami wiele wyzwań, ale to też naprawdę fajna przygoda :) powodzenia! no i zdrówka dla Majeczki...
zozolka - jak nie soki spróbuj wodę...
Smile - nooo to nie wiem od czego zacząć :-D chyba jednak od Franka - niech szybko wraca do siebie i gratulacje udanej operacji... i zdrówka dla Antka
no i GRATULACJE! niech zdrowo rośnie fasola :) może tym razem chłopcy będą mieć siostrę :)

a ja mam teraz swoje 5 min. bo Mania śpi... ale czeka mnie zgadnijcie co??? taaak prasowanie ;D miłego dnia

Smile wszyscy czekali na wieści od Ciebie ;-) czyli już niedługo Franek wróci do domku, a na dodatek za parę miesięcy pojawi się maluszek, super! gratulacje! widzę, że pomału wszystko Ci się dobrze układa ;-)
Anezram fajnie że zamieniacie mieszkanie, na pewno komfort większy, my mieszkamy na 4 piętrze i bez windy i w sumie tylko to bym zamieniła póki co, bo metraż (52m2) może być ;-)
anila podziwiam Cię z tym prasowaniem, ja wolę robić cokolwiek innego, byle nie dotykac żelazka ;-) ale moje koleżanka na przykład mówi że ją to relaksuje :)

Anka: zagłosowałam :-D
Izik: ostatnio też tak miałam, że mała buszowałam w łóżeczku a ja już poszłam spać :-D Padłam jak zabita, nawet nie wiem kiedy mała zasnęła. Super, że będziesz miała psiaka. Dla dziecka to zawsze dodatkowe bodźce do rozwoju.
Pscółka: współczuję ząbków. Może pocieszeniem będzie dla Ciebie widok uśmiechającego się zębaska
Zozzolka: moja też przestała przybierać i to drastycznie. Wiem, że jak zaczynają się ruszać, to mniej przybierają. A niejedzenie to może na ząbki?
Smilie: Zdrówka dla maluszka i gratulacje :-D

Jejku Smile GRATULUJEMY!!!!
bardzo się cieszymy że z Frankiem wszystko oki życzę zdrówka dla Niego no i dla Antka oby ten rota-wirus przeszedł
A co do ciąży to za parę miesięcy będziesz mieć naprawdę sajgon ale na pewno sobie poradzisz ile radości sprawią Wam maluszki. Za jednymi pieluchami a Franuś z następnym maluszkiem i Antkiem będą mieć wesoło zawsze lepiej jak więcej :) Ja myślę o kolejnym ale na razie poczekam no chyba że Bóg da i będzie inaczej.
Życzę zdrowia i przyjemnej ciąży:) na kiedy teraz będziesz mieć termin ?

pscólka tak myslałam że o Was się dzieję bo mało Cię ostatnio, oby szybko zeby wyszły i jak najmniej bolesnie, trzymaj się,

Smile gratulacje ogromne, cieszę się strasznie że Franek dobrze się czuję i wszystko się udało, podgladałam Was na fb( wysłałam zaproszenie ), dla Antka zdrówka
no i nudnych 8 miesiecy Ci życzę i zdrowego maluszka, dasz radę wszystko ogarnąć :tak:
co za wiesci łoł

Dziękuje :)
Póki co za duzo nie myslę o tym co nas teraz czeka.. Za dużo na głowie. Kończymy budowę i za 2-3 tygodnie w końcu się przeprowadzimy. Do tego Franek w szpitalu. W firmie duuuzo pracy.
Już mąż stwierdził, że w firmie kogoś zatrudni, a w domu będzie pani do pomocy ;)... Hehe.. Rozwiązał się problem wolnego pokoju w domu ;)

Anzeram - 18-20 lipiec :wściekła/y:Gorzej trafić nie mogło... Sam środek lata ;/

smile to tak zawsze straszne wyglada a jak przychodzi co do czego to sie wszystko ogarnie, a m widze ze pomocny wiec bedzie dobrze, lato- tez bym nie skakała z radosci na te pore roku ale nie mysl o tym teraz
oj sciskam cie mocno

reklama
SMILE super, że z Franek tak dzielnie wszystko zniósł, Franki to silne chłopaki ;-) buziaczki dla malucha! No i gratuluje fasolki! Naprawde zaszaleliście ;-) będziecie mieć wesołą gromadkę maluszków:-D

Do góry