reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
zozzolka - dodawaj do zupki trochę oleju rzepakowego,bodajże Zibka polecała to na zaparcia, a i dodatkowe kalorie się przydadzą;-)
Anrezam - a to niespodzianka z tym mieszkaniem, bo chyba nicnie wspominałaś, że planujecie zakup. No to teraz niech babsztyl komuś innemużycie zatruwa. Ja dzisiaj znowu podałam Szymkowi mleko i efekt bez zmian tj.pije, a potem kącikiem ust wylewa, ale wycięłam większą dziurkę w smoczku (tak,wiem, że nie powinnam, ale musiałam sprawdzić) i dałam kaszkę - zeszła cała.Czyli to nie kwestia tego, że nie potrafi ze smoczka, tylko nie chce. Mam plan,żeby robić tą kaszkę coraz rzadszą i zobaczymy, może przejdzie z czasem na samomm.
Smile - szalona kobieto gratulacje, ale mam nadzieję, żeteraz to już odpuścisz sobie te księgowe papierki. ;-)W kwestii pracy każdy jestdo zastąpienia, a bycie mamą trójki to wyjątkowa sprawa. Dużo zdrówka dlaFranusia, daj znać jak już będziecie w domku w komplecie.
Anrezam - a to niespodzianka z tym mieszkaniem, bo chyba nicnie wspominałaś, że planujecie zakup. No to teraz niech babsztyl komuś innemużycie zatruwa. Ja dzisiaj znowu podałam Szymkowi mleko i efekt bez zmian tj.pije, a potem kącikiem ust wylewa, ale wycięłam większą dziurkę w smoczku (tak,wiem, że nie powinnam, ale musiałam sprawdzić) i dałam kaszkę - zeszła cała.Czyli to nie kwestia tego, że nie potrafi ze smoczka, tylko nie chce. Mam plan,żeby robić tą kaszkę coraz rzadszą i zobaczymy, może przejdzie z czasem na samomm.
Smile - szalona kobieto gratulacje, ale mam nadzieję, żeteraz to już odpuścisz sobie te księgowe papierki. ;-)W kwestii pracy każdy jestdo zastąpienia, a bycie mamą trójki to wyjątkowa sprawa. Dużo zdrówka dlaFranusia, daj znać jak już będziecie w domku w komplecie.
Pscołka z tym mieszkaniem to istne wariactwo. Bo w poniedziałek nie miałam w planach kupować mieszkania ale siostra chciała i nie było niczego ciekawego bałam się że się w coś wkopie no i zobaczyłam ile kosztuje nowe mieszkanie. Sprawdzam a tam promocja 30tyś mniej i z mężem stwierdziliśmy że to okazja swoje sprzedajemy siostrze a my kupujemy nowe. Siostra nie ma zdolności na nowe. My mamy wyremontowane sprzedaje je po kosztach bo to siostra a ja mam okazje przejść na większe.
anila
Smile - ja jestem z 20 lipca dramatu nie ma, choc jako dziecku ciezko bylo zorganizowac urodziny
Anezram - fajna okazja i sytuacja :-)
Anezram - fajna okazja i sytuacja :-)
SmilE_ no faktycznie nie wiadomo od kogo zacząć...:-) ale zacznę od przesłania życzeń zdrówka dla niego. Przykro mi, że dopadł go jeszcze rotawirus...Antek niech tez szybko zdrowieje, a Ty uważaj na siebie i fasolkę, zażywaj "bakteryjk"i to może Cię ominie ostry przebieg. Gratuluje fasolki :-)
Smile same newsy
dużo dużo zdrówka dla małego Franusia i żeby szybko wrócił do domku
Gratuluje fasolinki! Przynajmniej nie musicie podejmować decyzji, planować, zastanawiać się, życie pisze lepsze scenariusze niż w kinie... fajnie, że wypełni Wam się pusty pokoik
Anezram to zaszaleliście - super!
A my już za tydzień musimy opuścić mieszkanie, a dom jeszcze nie gotowy... chyba do rodziców pójdę z dziećmi, bo jakoś mi sie nie uśmiecha do szwagra na 4p bez windy
dużo dużo zdrówka dla małego Franusia i żeby szybko wrócił do domku
Gratuluje fasolinki! Przynajmniej nie musicie podejmować decyzji, planować, zastanawiać się, życie pisze lepsze scenariusze niż w kinie... fajnie, że wypełni Wam się pusty pokoik
Anezram to zaszaleliście - super!
A my już za tydzień musimy opuścić mieszkanie, a dom jeszcze nie gotowy... chyba do rodziców pójdę z dziećmi, bo jakoś mi sie nie uśmiecha do szwagra na 4p bez windy
reklama
anila
Nef - a dużo wam jeszcze zostało?
Podziel się: