reklama
wawka2013
Fanka BB :)
Poradźcie mi.
Czy warto kupić chodzik/pchacz dla małej do nauki chodzenia? Bo mała już większość dnia spędza na staniu i pewnie za niedługo będzie chciała iść. Czy takie coś się sprawdza czy raczej będzie to wydana niepotrzebnie kasa?
Fisher Price, Jeździk muzyczny 2w1 - Mattel za 201,49 zł | Zabawki empik.com
Oczywiście będę kupować używany
Czy warto kupić chodzik/pchacz dla małej do nauki chodzenia? Bo mała już większość dnia spędza na staniu i pewnie za niedługo będzie chciała iść. Czy takie coś się sprawdza czy raczej będzie to wydana niepotrzebnie kasa?
Fisher Price, Jeździk muzyczny 2w1 - Mattel za 201,49 zł | Zabawki empik.com
Oczywiście będę kupować używany
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Wawka ja mam coś takiego Wesoły chodzik pchacz Fisher Price K6670 - Mulan.pl dla córki się sprawdził, teraz jest pożyczony już 2 raz i też się sprawdza ;-)
zozzolka
DominicZka dzieki za pomoc w moim miescie nie mam mozliwosci wyboru fotelika taka dziura sie robi tu straszna nawet dyskoteki zamykaja
myslalam o przedziale jak najwiekszym i taki zeby byl odchylany do tylu zeby brzuszka nie dusic bo mam traume po ostatnich wymiotach w czasie jazdy
A ten tylem i przodem to jaki model moze cos takiego? Moze kosztowac troche wiecej ale moze az 1000zl to juz nie koniecznie
Przestudiuje te modele co polecilas najlepiej byloby pomacac
Kupilam zapas pieluch w biedronce trzy kartony na chwile spokoj bo juz sie pokoncczyly mi
Podziwiam was kobitki za gotowanie chcialabym tez ale warZyw nie mam zastanawialam sie ostatnio nad tymi bio z lidla co o nich myslicie ja sloiczki kupuje robie zapas za ponad stowe i starcza na bardzo krutko a tyle taszczenia. U nas krolik wogle ble od poczatku podawalam w 5 muesiacu krzyku bylo co niemiara pisalam wam o tym jak sie okazalo ze krolik dalam spokuj i nie podaje do tej pory moze sprubuje zaniedlugo zmowwu
Nad takim pchaczem sie tez zastanawiam u nas skoczek narazie na topie
Sorki za pisownie mam mala klawiature na tel :-\
myslalam o przedziale jak najwiekszym i taki zeby byl odchylany do tylu zeby brzuszka nie dusic bo mam traume po ostatnich wymiotach w czasie jazdy
A ten tylem i przodem to jaki model moze cos takiego? Moze kosztowac troche wiecej ale moze az 1000zl to juz nie koniecznie
Przestudiuje te modele co polecilas najlepiej byloby pomacac
Kupilam zapas pieluch w biedronce trzy kartony na chwile spokoj bo juz sie pokoncczyly mi
Podziwiam was kobitki za gotowanie chcialabym tez ale warZyw nie mam zastanawialam sie ostatnio nad tymi bio z lidla co o nich myslicie ja sloiczki kupuje robie zapas za ponad stowe i starcza na bardzo krutko a tyle taszczenia. U nas krolik wogle ble od poczatku podawalam w 5 muesiacu krzyku bylo co niemiara pisalam wam o tym jak sie okazalo ze krolik dalam spokuj i nie podaje do tej pory moze sprubuje zaniedlugo zmowwu
Nad takim pchaczem sie tez zastanawiam u nas skoczek narazie na topie
Sorki za pisownie mam mala klawiature na tel :-\
Ostatnia edycja:
Ja gotuję wszystko razem, dzisiaj drugie podejście.
Ja się zastanawiam nad chodzikiem, chrzestny chce kupić Emi na mikołaja... Tylko, że u nas jak na razie mała nie staje na nóżki baa nawet do raczkowania daleko, więc boję się, że to będzie zbędny prezent
Ja się zastanawiam nad chodzikiem, chrzestny chce kupić Emi na mikołaja... Tylko, że u nas jak na razie mała nie staje na nóżki baa nawet do raczkowania daleko, więc boję się, że to będzie zbędny prezent
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Zozzolka co do rozkładania fotelika to w fotelach w przedziale 9-36 wygląda to tak (na przykładzie recaro 1:00 filmu) Recaro Young Sport - YouTube, a w 9-18 tak (na przykładzie maxi-cosi, ok.1:30) Maxi Cosi Priori XP tosia.pl - YouTube
stąd też wynika moja opinia, że ta kat.9-18 jest lepiej dostosowana do takich maluszków jak nasze niż 9-36.
z kat. 0-18 poniżej 1000 zł masz na pewno Jane Racing i Bebe Confort Opal, MC Milofix- to są foteliki montowane tyłem w kat. 0-13 i przodem w kat. 9-18. Takie całkiem tyłem z przedziału 0-18 to nie wiem, ja znam tylko takie ok. 1500zł
stąd też wynika moja opinia, że ta kat.9-18 jest lepiej dostosowana do takich maluszków jak nasze niż 9-36.
z kat. 0-18 poniżej 1000 zł masz na pewno Jane Racing i Bebe Confort Opal, MC Milofix- to są foteliki montowane tyłem w kat. 0-13 i przodem w kat. 9-18. Takie całkiem tyłem z przedziału 0-18 to nie wiem, ja znam tylko takie ok. 1500zł
Dominiczka - ciężka sprawa z tymi fotelikami, serio... mam dylemat. szkoda, ze lepiej nie kupować lepszych, ale uzywanych, bo chyba ta wersja by mi się nabardziej podobała.
Ja chyba nie będę Młodemu kupowała pchacza... poprzestawialo mi sie w glowie i nie bede gadżetow zbednych kupować. bo, moim zdaniem, nie jest to rzecz must have, oczywiscie nie krytykuję osob, ktore chcą kupić. bo to fajna zabawka, ale zbedna, moim zdaniem.
Ja chyba nie będę Młodemu kupowała pchacza... poprzestawialo mi sie w glowie i nie bede gadżetow zbednych kupować. bo, moim zdaniem, nie jest to rzecz must have, oczywiscie nie krytykuję osob, ktore chcą kupić. bo to fajna zabawka, ale zbedna, moim zdaniem.
wawka2013
Anka: no właśnie ja się tylko zastanawiam. Ponieważ u mnie pokój dzienny jest łączony z kuchnią i nie mam za bardzo mebli typowo pokojowych (szafka pod telewizor) więc obawiam się, że mała nie będzie miała się czego trzymać jak będzie chciałam zacząć chodzić. A nie chcę, by trzymała się stolika na kawę bo tam zawsze może jakieś picie stać. A cały dzień chodzić za nią i trzymać za ręce to mi się nie uśmiecha. No sama nie wiem.
iza876
Hej. Wkoncu nadrobilam;-) widzę temat fotelikow, dobrze zaciągnęli trochę porad:-) ja tez myśle o chodziku chociaż jeszcze daleko do tego ale on jest taki ze na siedzące dziecko sie moze bawić a pozniej sie go składa do chodzenia e zagmatwalam ale pewnie wiecie o co chodzi
reklama
Podziel się: