reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

dominiczka nie sadze by antybiotykami i sterydami faszerowali kurczaki ze słoiczków te sklepowe owszem a myslisz ze indyk czy królik to bez odżywek w sklepie bo mi się nie zdaje

oj kobitki nie rozpaczajcie za @ jeszcze wam zbrzydnie ja juz z 5 -6 miałam sama nie wiem ile własnie bedzie się zblizac bo łapie doły i brak siły mi przy małej ale jak dostane bedzie tylko gorzej taka słaba się robię a leje sie córkiem

Ostatnia edycja:
reklama
kupiłam tasiemke do smoczka canpol i albo ona taka badziewna albo ja ja zawizac nie umie opakowanie wyrzuciłam nie zerknełam jak zapiac smoczek no i sie jeszce na plastiku skaleczyłam pewno walne w kosz :baffled:

margot- u nas powoli trzeci wychodzi
pscólka- myślę,że mała się przestawi. Jak nie to będziemy kombinować
wiosna- gratuluję samozaparcia w ćwiczeniach :-) ja jakoś nie mam motywacji, ale zauważyła, że waga spada więc jest ok.
anka- też mam te kupony, dopiero w przyszłym tygodniu będę na mieście to wykorzystam.
wawka- ja dostałam w lipcu, od tamtego czasu nic :-) fajnie tak bez. Zaczęłam brać tabletki, i coś czuję, że nadejdzie- ostatnimi dniami brzuch strasznie pobolewa. A kolejna dzidzia jeszcze nie jest w planach.
zibka-u nas miesiąc temu było 67 cm i 7,700 kg, więc nie wiem czego teraz się spodziewać- liczę tak 8-8.500 kg

U nas pogoda do bani- cały dzień pada, ze spacerku nici :baffled: byłam nastawiona, że pójdziemy a tu lipa.
Mała strasznie marudna ostatnimi czasy, ząbek daje o sobie znać. W ogóle Emilka bije dzisiaj bije rekordy spania- pół godziny! przez calutki dzień, przy butli zasnęła na 10 min, szczeliła kupszczaka i nie bardzo chce spać :crazy:

Ostatnia edycja:
dominiczka - myślę, że to jakieś upławy, może coś załapałaś.U mnie nawet przy skąpym okresie to leci na bordowo. Dzięki co do mięsa, zgrubsza tak podawałam poza jedną dużą wtopą na samym początku - podałamcielęcinę:baffled: Muszę dokupić słoiczki warzywne. A co do mięsa. Duże firmy nie pozwoląsobie stracić dobrego wizerunku przez stosowanie niedozwolonych środków, takwięc wystarczy po prostu kupować mięso paczkowanie pod którym producent się podpisuje(ja na wagę to nawet gdyby mi dopłacali nie kupiłabym, bo to dla mnieobrzydliwe). Zwiększony biust po kurczakach może być (jeśli się notorycznie je)jak są karmione karmą z dodatkiem soi, która zawiera estrogeny.
zibka - daję dosłownie dwie krople do śniadania, no a wobiadkach gotowych to ten tłuszcz już jest

Ale się uśmiałam dzisiaj. Dostałam prezent z Rossmanna, bodziak po pierwsze na lato, a po drugie w rozmiarze z którego Szymek już wyrósł - może kolejne moje wstrzeli się w sezon letni:-D

Zabawa... Hitem jest mata piankowa i stosy zabawek. Chodzi wsrod nich siega sobie siada rzuca gryzie... Jak wyspana i najedzona to potrafi długo... DSC_6956.jpg

Pscolka na mnie tez ten prezent czeka w rossmanie :-) jak bedzie za male oddam w dobre rece :-D

Załączniki

• DSC_6956.jpg
    DSC_6956.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Zozzolka ja to nie mam złudzeń, że do wszystkiego pakuja jakieś świństwa ale coż przecież mamy XXI wiek ;-)
Pscółka tylko chyba jakbym coś załapała to bym miala jakieś dodatkowe objawy, co? jakieś swędzenie, pieczenie czy zaczerwienienie, a u mnie nic. Co do mięska to moze właśnie ta cielęcina jest tu winowajcą?
Ania jakbyś u nas była;-) dokładnie mamy tak samo, tylko młody nie umie się jeszcze przemieścić(chyba że na brzuchu) i czasem jak za bardzo rzuci zabawką i próbuje ja dosięgnąć to się przewali i już wstać nie umie.

Anka – też myślę o całkowitym przejściu na hippa.
Pscółka – jaki przydatny prezent dostałaś od Rossmana. A z jakiej okazji oni to dają? domyślam się że z okazji ukończenia 3-mcy, skoro taki malutki bodziak:-)
Wawka – chyba nie przekwitłaś. Ja też jeszcze od porodu nie miałam @ i bardzo dobrze mi z tym.
Zozzolka – haha już masz wyprawkę przedszkolną.

Nawet nie wiem kiedy ostatnio tu zaglądałam... w domu szpital, z Michałem w weekend jeździliśmy po lekarzach. bosze kto wymyślił koszmarne dyżury świąteczne o_O bez pediatrów. makabra.
mąz chory dostał antybiotyk. A ja od kilku dni wertowałam kalendarz licząc w te i wewte czy jeszcze mam szanse na @ czy już mam przechlapane. ALe jest przyszła 34 dni...( ostatni 26) więc opcji miałam 3 i tak czekam na nią od tygodnia...ciekawe za ile następna będzie...:/

Nas czeka szczepienie na żółtaczkę. Nawet nie wiem ile Olek teraz waży 7500 ? Wczoraj w nocy pobudka na jedzenie co 2,5 godziny...odzwyczaiłam się o_O dziś marudziła cały dzień bo p/bólowych było troszkę lepiej.
Ulubiona zabawa to rzucanie się na zabawki ....stoi na 4 huśta się huśta i robi skok ...gorzej jak zabrnie gdzieś skąd nie umie wyjść. Padam na twarz ide spać póki moge...

reklama
Dziewczyny mam nadzieje ze to tylko jakas moja chora wyobraznia ,ale jak dostane @ to kupie sobie wino i wypije naraz :-Dot tak ze stresu :pPP
Nef- ja tez kupilam tylko truskawka i bylo ok,a co najlepsze to odemne kumpela z "grudnia"(BB}kupila sloiczek gerbera i tam znalazła KOSC wielkosci palca od kciuka zaraz tu jest linkhttps://www.babyboom.pl/forum/dziec...zym-karmimy-nasze-pociechy-57250/index69.html wyslala ja do nestleepraszali ja ze musialo cos "wyciec z produkcji)( juz nie pamietam) a co jest najsmiesznijesze ze chcieli ja obdarowac zapsem sloikow na bodajze rok :-D

Do góry