wiosna oby tak dalej, u mnie cos zeszło z kg, nie duzo ale się strasznie cieszę, może uda mi sie skombinować znowu rowerek i wtedy dołącze
phel agentka z Ciebie, ja pomimo ze się zabezpieczamy i tak co jakiś czas panikuję, a @ jeszcze nie miałam, niby fajnie ale tak ale byłabym chyba spokojniejsza jakby była
pscółka może następnym razem się uda, u mnie własnie jakoś o tym czasie Antoni zakiełkował
, a nie zmieniałaś nic do prania , kapieli, pościeli, spiworka , moze z czegoś innego zrobiony, i czy wyeliminowałaś mleko całkowicie ze swojej diety, a może coś z soją, u mnie antkowi na jesien i zimę wychodzą szorstkie swędzące placki, latem ich nie ma, pleśń grzyb ?, nie mam pojęcia, a natłuszczasz czymś, u nas skóra ładna ale cały cxzas kąpie żelem z emolium, i smaruję emulsją, i szampon też z tej serii, a mięso dajesz słoiczkowe
pola widze że mamy ten sam dylemat co do seksów, antyboboseksów
zozolka ja właśnie wcozraj kupiła te inne chusteczki z dady, ale jeszcze nie używałam i rajstopki też kupiłam jedną parę, ale rozwinęłam, traz zawsze sprawdzam jaka jest rzeczywista długość, do przedszkola tak szybko czas zleci, tylko żebyś nie zapomniałą za masz takie rajstopki gdzieś w szafie upchnięte jak Ola urośnie
wawka , anka pozdrawiam
u nas coś koncu słone przeswituje, może uda się nam wyjść na spacer, ja nadal churchlam jak jakiś gruźlik, mam taki zmusłowy głos,, olo już praktycznie w cale nie kaszle , ale jeszcze przez 2 tyg wziewy zeby troszkę zabezpieczyć przed kolejnym choróbskiem jeśliby chłopcy coś przyniesli ze szkoły. Z tydz pasowanie na ucznia, poryczę się czy się nie poryczę?
lekarka mi powiedziałą w związku z tymi oskrzelami olka zebym tż uwazała na dietę, bo też bardzo wpływa, chodzi o mleko, nowości wprowadzać najlepiej raz na 2 tyg, no i zauważyła ze po każdym szczepieniu tydz po, coś się dzieję, dobrze że na razie spokój.