reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Cześć dziewczyny ;-) Bardzo tutaj miło... ;-)
Ankaaa87a- no niestety, dzieli nas sporo km, a szkoda bo miło by było razem pospacerować bo nie mam tutaj nikogo. Co prawda kilka domów dalej mieszka dziewczyna, która urodziła również córeczkę tyle tylko, że 6maja ale jest jakaś taka mało przystępna.
Ptaszek86- ooo, jak miło. Myślałam, że nikt nie będzie kojarzył gdzie leży ten Gostyń a tu proszę... Szkoda jednak, że nie mieszkamy bliżej siebie.
lenka21- podziwiam Cię. Ja czasem przy jednym dziecku nie ogarniam a co dopiero przy trójce. Ale wszystko pewnie jest kwestią dobrej organizacji ;-)
U nas też niestety panuje katar. Co prawda mam wrażenie, że w ciągu dnia nie jest tak źle, to niestety w nocy bardzo ciężko Jej się oddycha nie mówiąc już o jedzeniu(bo my również jesteśmy z tych cycowych) Cały czas aplikujemy do noska wodę morską i oczyszczamy aspiratorem i mam nadzieję, że w końcu to minie. Na spacerki jeśli nie pada wychodzimy.
Co do ząbków to my już mamy dwie dolne jedynki. Wybiły się jakoś z dwa tygodnie temu. Najpierw jeden a po kilku dniach następny. Za radą dermatologa(często go odwiedzamy z racji alergii) stosowałam Camilię i miałam wrażenie ulgi. Niestety w nocy mieliśmy pobudki nawet co 1,5h i problemy ze spaniem. Odkąd ząbki się uspokoiły noce wyglądają troszkę lepiej.

My dzisiaj od rana trochę w rozjazdach. Musiałam kupić Oli jakiś płaszczyk jesienny bo w sumie nic cieplejszego nie miałam i dlatego wszystkie drzemki nam się poprzestawiały. Zaraz 17sta a Ona jeszcze nie śpi. Zaśnie pewnie ok 18 i potem będzie problem z nocnym spaniem ( u nas kąpiel chwilę po 19, cyc i spanko)

Miłego popołudnia :-)

reklama
Ja tak jak Anezram: 5 w 1 i pneumokoki (zamierzam zaszczepić na nie w najbliższym czasie)
Aguuula: pocieszyłaś mnie z tymi nockami. U mnie zęby idą na całego i czekam, aż to wszystko się uspokoi.
W Warszawie leje cały dzień. Jakoś tak depresyjnie. Czekam na złotą polską jesień.

Hej

Po wizycie- oskszela czyste uff dostalismy liste lekow i nakaz obserwacji :-)

Nie umiem na tel. Wrzucac zdjec wiec nie pochwalic ani kurteczka ani tym jaka z naszej mani modelka- jak ona bosko pozuje do zdjec :-D

Zazdroszczę wam przetworow dla maluchow... Tydzień jedzenia dla malej to ok 100 zl.

No i pogoda do bani...
Pozdrawiam

Dzisiaj pierwszy objaw oprócz ślinienia ząbkowania. Tak mi ścisnąl dziąsłami brodawkę, że aż zabolalop...Jutroi na spokojnie sprawdzimy dziąsła, bo nie mialam jak dzisiaj.

U nas też depresyjnie... Leżę pod kocem i oglądam dr House'a :)

Dzis jatka...
Placz lzy wykrecanie sie od butelki- to po probie podania syropu na kaszel... Nie wypila... :-/

W koncu wypila mleko i padla... Biedna tak sie meczy...

Moja mala buntowniczka :-)

Hej. Pustki na BB to pewnie same spacery sa;-) my juz po ,popołudniu następna tura :) dzisiaj sie tak zastanawiałam co słychać u Muro,Madan,Smile, i Phelani? Kobity odezwijcir sie co słychać :tak: Nic moja maruda wstala :/

Pustki straszne, korzystać trzeba z pogody ladnej. U mnie trzecia pralka pierze. :)spacerek popoludniu.

Dziewczyny, ktoras bloguje może? :) pytam, bo ja zaczelam :D

reklama
Hej ;-)
My oczywiście zaliczyłyśmy spacerek i udało nam się wrócić do domu zanim zaczęło nieźle padać. Teraz zjadłyśmy deserek jabłko z bananem i Ola spala kalorie na macie hi hi
anka87a- kiedyś pisałam bloga ale nie za długo. Potem zaczęłam pracować i nie było czasu żeby go dalej prowadzić. Ale Tobie życzę powodzenia i wytrwałości w pisaniu :-)

Mam pytanie do mam które karmią cycem... czy Wasze dzieciątka również nie chcą przekonać się do picia z butelki? Dermatolog niby kazał nam przejść na butelkę z powodów ciągłych alergii ale niestety nasza Szantażystka za nic w świecie nie chce z niej pić. Żadnych soczków, herbatek a o mleku już nie wspomnę. Staram się Jej podawać bebilon pepti ale niestety wszystko wypluwa. Ciężka sprawa, ale nie poddajemy się i codziennie próbujemy ale póki co skutki są marne.

No nic lecę się z Nią pokulać hi hi.
Miłego popołudnia ;-)

Do góry